Raad Hillegom Administratie Kantoor

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Satellietbaan 4 N , 2181 MH Hillegom, Zuid-Holland

E-mail

Over Raad Hillegom Administratie Kantoor

RAAD Hillegom is sinds 1999 een geheel zelfstandig opererend kantoor en stelt zich ten doel om de belangen van ondernemingen in het MKB-segment op een hoog kwalitatief niveau te behartigen.

Wij kennen een duidelijke kantoorfilosofie, daarin staan de volgende voorwaarden:

Kwaliteit en integriteit
Resultaatgericht
Ondernemend

Een belangrijk uitgangspunt voor ons is de persoonlijke benadering van onze cliënt-relaties. Iedere ondernemer, onderneming en relatie is in onze ogen uniek.

Inspelend op de steeds groter wordende vraag in het MKB naar ondermeer inzichtelijkheid in declaraties, prijsstelling en klantgerichtheid biedt RAAD juist datgene wat de ondernemers in de afgelopen jaren zijn gaan missen: een meedenkende all-round adviseur op financieel-administratief en fiscaal gebied, die een heldere en concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding biedt.

Voor ondersteuning bij specialistische vraagstukken kunnen wij altijd een beroep doen bij dienstverleners uit de financiële, fiscale, personele en juridische sector. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over contacten met accountantskantoren, banken, personeelsmanagement-adviesbureaus en leasemaatschappijen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Raad Hillegom Administratie Kantoor in Satellietbaan 4 N, Hillegom Zuid-Holland 2181 MH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hillegom Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hillegom Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hillegom Zuid-Holland, 2181 MH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3754917]