Microsoft beloont expertise RealData Systems met Gold status

Microsoft beloont expertise RealData Systems met Gold status van Realdata Systems

Door: Realdata Systems  21-12-2006

Automatiseringsbedrijf RealData Systems uit Hillegom is onlangs door Microsoft benoemd tot Gold Certified Partner. Het is de hoogste erkenning die Microsoft in haar Partner programma uitreikt en dus een absolute waardering voor het hoge kwaliteitsniveau van RealData Systems.

Marcel Goulmy, directeur van het in 1994 opgerichte bedrijf ziet de toekenning van de Gold status als een bevestiging van de professionaliteit. “We hebben bewezen dat we voldoen aan een reeks zware criteria, waarbij het aantal succesvolle geïmplementeerde projecten en de huidige status van het technische platform meewegen in de beoordeling. Er wordt gekeken naar het aantal gecertificeerde medewerkers binnen het bedrijf, maar ook naar de opleidingstrajecten die met succes zijn afgerond. In ons bedrijf zijn zelfs álle technische en it-medewerkers gecertificeerd. Dat is een absoluut unicum, zeker voor een relatief kleine speler als wij zijn. Natuurlijk ben ik daar trots op en zij ook. Zeker omdat zij dat behaald hebben door hun eigen inzet. Wij zorgen ervoor dat zij voortdurend thuis zijn in de nieuwste ontwikkelingen zodat zij de klant snel en adequaat van dienst kunnen zijn. Dat werkt stimulerend. Wat dacht je, het is natuurlijk altijd leuk om te horen dat je je werk goed gedaan hebt.”

Maar het is vooral een erkenning van de klanten. “Ja, de certificering is tevens gebaseerd op hun referenties. Wij leveren een dienst en Microsoft stelt hen de vraag of wij goed werk hebben geleverd. De klant merkt dus dat wij er alles aan doen om een zo goed mogelijk product of dienst te verlenen. Relaties opbouwen gaat immers niet alleen om het verkopen maar ook om het installeren en het beheer. Het zijn tenslotte toch bedrijfskritische processen die ze aan ons toevertrouwen, er kan immers van alles mis gaan. Een storing aan de server of een virus in het systeem kan een heel bedrijf platleggen. Het complete systeem kan verloren gaan als gevolg van brand of diefstal. En dan hebben we het nog niet eens over gewone gebruikersfouten zoals het bestand dat per ongelijk wordt overschreven of verwijderd. We werken voor veel bedrijven in het MKB en zij moeten met een gerust hart hun automatisering bij ons kunnen onderbrengen.

Met onze Gold status kunnen we de huidige kwaliteit van dienstverlening blijven garanderen naar de klanten. Snel en accuraat. Microsoft biedt ons nu voorrang bij hun grote dienstenaanbod waaronder toegang tot alle benodigde software, trainingen en directe support. Daar profiteert ook onze klant van. Alle reden dus om op de ingeslagen weg door te gaan.”