Wie schrijft, die .... gebruikt de Mobile NoteTaker

Wie schrijft, die .... gebruikt de Mobile NoteTaker van Realdata Systems

Door: Realdata Systems  22-12-2006

De door RealData Systems uit Hillegom geïntroduceerde Mobile NoteTaker is de eerste draagbare handschriftvastlegger ter wereld. Met een elektronische balpen en een draadloos LCD scherm op zakformaat, worden notities en tekeningen digitaal vastgelegd. Deze kunnen thuis of op de werkplek makkelijk ingelezen worden in de PC. De Mobile NoteTaker is overal te gebruiken en op alle soorten papier toepasbaar.

Het werkt uiterst eenvoudig. Klem het LCD scherm boven aan het papier vast. De aantekeningen van de pen op het papier worden automatisch gevolgd en weergegeven op het scherm.

Handgeschreven teksten of tekeningen kunnen vervolgens digitaal tot een capaciteit van 50 volgeschreven pagina’s A4 worden opgeslagen. Aansluiting op een PC of laptop biedt de mogelijkheid de gegevens direct in te voeren en om te zetten in tekst- of emaildocumenten. Desgewenst kan geschreven tekst eenvoudig worden omgezet naar getypte tekst. Direct schrijven en schetsen is in Microsoft programma’s zondermeer mogelijk. Met de ingevoerde bestanden zijn alle gangbare toepassingen zoals bewerken en verzenden mogelijk.

De Mobile NoteTaker is uitermate geschikt voor beroepsgroepen, waarbij geschreven tekst en aantekeningen nog een belangrijke plaats innemen. Zoals secretaressewerk, journalistiek, makelaardij, advocatuur, ambtenarij, consultants, docenten en ook studenten. Daarnaast biedt de Mobile NoteTaker voordelen voor iedereen die in de buitendienst werkt en direct moet rapporteren.

Aantekeningen maken tijdens een ingrijpend gesprek of consult en tegelijk oogcontact met de cliënt houden is met de Mobile NoteTaker mogelijk. Ook zorgverleners en therapeuten kunnen hierdoor de belemmerende laptop vermijden en toch na afloop van het gesprek hun notities snel en direct digitaal verwerken.

De Mobile NoteTaker is een product met onbegrensde mogelijkheden! Dat wordt gedemonstreerd op www.NoteTaker.nl.