Netwerk Vrouw&Zaak Bollenstreek in topconditie

Door: Vrouw &zaak Bollenstreek  13-03-2009
Trefwoorden: Topsport Ondernemen Marcella Mesker Toptennis Bollenstreek

MARCELLA MESKER: “NU ONDERNEMEN IS TOPSPORT BEOEFENEN”

Op uitnodiging van het vrouwennetwerk, Vrouw&Zaak Bollenstreek, gaf Marcella Mesker, voormalig toptennisster (1979-1988) en radio/tv-presentatrice op dinsdag 3 maart jongstleden aan een grote groep vrouwelijke ondernemers een inspirerende presentatie over de relatie tussen topsport en succesvol ondernemen.

Tijdens deze bijeenkomst, in het gemoderniseerde Van der Valk Hotel Casino te Sassenheim, legde Marcella Mesker op enthousiaste wijze aan meer dan 70 vrouwelijke ondernemers uit, hoe topsporters omgaan met doelstellingen, stress, tegenslagen en veranderingen. En hoe dit te vertalen naar en toe te passen in de dagelijkse praktijk van de ondernemer. De reacties na afloop waren enthousiast en zoals een van de ondernemers aangaf: “De raakvlakken zijn overduidelijk en zeker in deze turbulente tijd moet je als ondernemer ‘spelen’ op het allerhoogste niveau; topsport dus.”
Na de ‘topsport’ was er natuurlijk ruimte voor ontspanning. De presentatie werd dan ook afgesloten met een netwerkborrel in de gezellige nieuwe trendy Winebar&Lounge Ozzo.

De volgende Vrouw&Zaak-bijeenkomst (20 april aanstaande) wordt opgeluisterd door niemand minder dan Jort Kelder, als spreker en discussieleider. Het thema van de avond is: de verschillen tussen vrouwelijk en mannelijk ondernemen.

Lisse, 4 maart 2009
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Noot voor de redactie niet voor publicatie:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Coco Meeldijk, telefoon
(0252) 417 333 of via info@vzbollenstreek.nl. Zie www.vzbollenstreek.nl voor meer informatie over Vrouw&Zaak.Trefwoorden: Topsport Ondernemen Marcella Mesker Toptennis Bollenstreek

Contact Vrouw &zaak Bollenstreek

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share