Harmonievereniging Rotterdam aan Zee investeert in nieuwe muziekinstrumenten en uniformen

Door: Harmonievereniging Rotterdam Aan Zee  03-02-2009
Trefwoorden: Muziek, Feest, Bruiloft

Naast het aanschrijven van fondsen en bedrijven in de regio heeft Harmonievereniging Rotterdam aan Zee ook een belactie in de planning staan. Binnenkort zullen een aantal leden van de vereniging meedoen aan een belactie van de Sponsor Bingo Loterij. Doel is om zoveel mogelijk loten te verkopen aan familie, vrienden en kennissen van leden van de vereniging maar ook aan overige inwoners van Hoek van Holland. Rotterdam aan Zee krijgt de helft van de opbrengst van het aantal verkochte loten wat de vereniging op maandelijkse basis heel wat extra inkomsten kan opleveren.

Door deze investering kan Harmonievereniging Rotterdam aan Zee haar nieuwe leden voorzien van nieuwe, kwalitatief goede muziekinstrumenten en kunnen instrumenten, die nu gehuurd worden of geleend van zusterverenigingen, vervangen worden. De vereniging hoopt hiermee het muzikale plezier te vergroten en tevens aanzienlijke besparingen te realiseren voor kosten aan huur en reparaties van muziekinstrumenten.

Wil jij ook een muziekinstrument leren bespelen?
Voor meer informatie over muziekles bij Rotterdam aan Zee kun je contact opnemen met Marianne van der Marel, leerlingencoördinator via telefoon op 06-44818351 of via email op muziekles@rotterdamaanzee.nl. Of kijk op www.rotterdamaanzee.nl.

Trefwoorden: Bruiloft, Concert Band, Concerten, Evenement, Feest, Festival, Marching Band, Marsoptredens, Muziek, Muziekles, Muziekoptreden, Muziekvereniging, Optredenrotterdam Aan Zee, Serenades,

Contact Harmonievereniging Rotterdam Aan Zee

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share