LS Palletgroep

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuw Oranjekanaal 89 , 3151 XL Hoek van Holland, Zuid-Holland

E-mail

Over LS Palletgroep

Uw palletpartner

Snel, makkelijk, flexibel en betrouwbaar!

Dat is waar wij voor staan. Al ruim 30 jaar zorgen wij voor een snelle levering van alle soorten nieuwe en gebruikte pallets.
Of het nu gaat om standaard pallets of speciaal op maat gemaakte pallets, wij leveren elke pallet die u wenst.

Twijfelt u welke palletuitvoering voor u de beste keus is? Aarzel dan niet om gebruik te maken van onze expertise op palletgebied. Wij zijn u graag van dienst.

Online bestellen:

De Lievaart & Slaghuis Palletgroep bestaat uit drie moderne bedrijven. Elk met zijn eigen expertise, maar stuk voor stuk "Top of the Branch". Dankzij ons vooruitstrevende online-ordersysteem kunt u nu 24 uur per dag 7 dagen per week orders plaatsen. Met uw tablet of smartphone kunt u dit zelfs onderweg doen ( internetverbinding vereist ). Interesse of vragen, wij vertellen u er graag meer over.

Bescherm het milieu:

Weet u overigens dat het gebruik van houten pallets zeer milieuvriendelijk is? Houten pallets kunnen (bijna) altijd worden gerepareerd en dus worden hergebruikt. Houtafval, vrijgekomen bij de productie; de reparatie of vernietiging van pallets, wordt hergebruikt als brandstof voor bijv. HT kamers en/of als grondstof voor weer nieuwe producten van pershout. Het is ook belangrijk om te weten dat hout voor de productie van pallets wordt gekapt in productiebossen. D.w.z. dat voor iedere gekapte boom een nieuwe wordt aangeplant! De belasting voor ons milieu is dus minimaal.

Kies voor houten pallets en voor Lievaart & Slaghuis Palletgroep. Dan kunt u rekenen op een snelle service en een constante kwaliteit voor een redelijke prijs!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/LSPalletgroep

Categorieën: Box Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoek van Holland Zuid-Holland

Is LS Palletgroep in Nieuw Oranjekanaal 89, Hoek van Holland Zuid-Holland 3151 XL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hoek van Holland Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoek van Holland Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoek van Holland Zuid-Holland, 3151 XL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821869]