window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":28,"ttGuid":"DCE1137220ACA0C8","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 12" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

Capaciteitsvermindering Stena Line op de route Rotterdam, Europoort – Harwich

Door: Stena Line  16-01-2009
Trefwoorden: Transport, Schepen, Vracht

De capaciteitsvermindering heeft consequenties voor de werkgelegenheid van de Engelse zeevarenden en het Nederlandse walpersoneel. De betreffende vakbonden en de ondernemingsraad zijn ingelicht en zeer binnenkort vindt nader overleg met de vakbonden plaats.

 

In een korte toelichting op het besluit verklaarde de heer De Lange: “Wij waren genoodzaakt deze beslissing te nemen om de kosten/baten verhouding op deze route te optimaliseren. Het is geen gemakkelijke beslissing geweest. Maar continuering van het inzetten van drie schepen op deze route zou een bedrijfseconomisch onverantwoorde koers zijn geweest.”

Trefwoorden: Ferry, Overtocht, Schepen, Transport, Vracht