Stena Line ontvangt Certificaat Thuiswinkel Waarborg

Stena Line ontvangt Certificaat Thuiswinkel Waarborg van Stena Line

Door: Stena Line  27-04-2009
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Overtocht

Ferrymaatschappij Stena Line heeft onlangs het Certificaat Thuiswinkel Waarborg ontvangen van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org. Deze officiële certificering wordt uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van wet- en regelgeving en de nieuwe algemene voorwaarden zoals opgesteld door Thuiswinkel.org en de Consumentenbond.

In een korte toelichting op de certificering verklaarde Felix Hendriks, General Manager Travel van Stena Line: “Wij zijn erg blij met deze officiële certificering, die we op basis van een zorgvuldige keuring op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van onze website www.stenaline.nl hebben gekregen. We voldoen aan alle kwaliteitseisen van Thuiswinkel.org. Het bevestigt dat we het belang van onze klanten voorop hebben staan. We zijn er bovendien trots op dat we de eerste en enige ferrymaatschappij zijn met een dergelijk keurmerk.”

Er is een drietal certificaten beschikbaar voor leden van Thuiswinkel.org: voor reiswinkels, voor financiële dienstverleners en voor alle overige leden. In de certificaten worden de volgende zekerheden voor consumenten beschreven:
- Weten met wie je zaken doet
- Algemene voorwaarden overeengekomen met de Consumentenbond
- Veiligheid en privacy
- Veilig betalen
- Onafhankelijke klachtenbemiddeling

Trefwoorden: Overtocht, Reizen, Thuiswinkel Waarborg, Thuiswinkelen, Vakantie