window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":302,"ttGuid":"7B9110329ADCCA5F","agent":""} <meta content="Word.Document" name="ProgId" /> <meta content="Microsoft Word 12" name="Generator" /> <meta content="Microsoft ..." />

Stena Line wederom uitgeroepen tot beste ferrymaatschappij

Stena Line wederom uitgeroepen tot beste ferrymaatschappij van Stena Line

Door: Stena Line  14-01-2009
Trefwoorden: Vakantie, Reizen, Accommodatie

Stena Line’s Algemeen Directeur Pim de Lange over het winnen van de onderscheiding: ”Ik ben natuurlijk bijzonder trots en blij dat we ook dit jaar weer de Veer gewonnen hebben. We hebben deze prijs voor beste ferrymaatschappij nu zes jaar achtereenvolgend gewonnen, en in totaal maar liefst elf maal sinds de eerste uitreiking. Dat schept elk jaar weer een verplichting, die wij ook dit jaar zijn nagekomen. Naast onze passagiers vormen reisagenten een belangrijke doelgroep voor Stena Line. Zij verkopen tenslotte ons product. Uit het winnen van de Veer blijkt hun waardering voor onze continue inzet om een zo optimaal mogelijk product te leveren. Bovendien hebben ze ook onze touroperatoractiviteiten, Buro Scandinavia en Buro Britain, beloond met respectievelijk de Veer voor Noord Europa en de Veer voor Groot-Brittannië en Ierland.

 

Mijn waardering gaat dan ook uit naar ons team, dat dit ook afgelopen jaar weer mogelijk heeft gemaakt en naar de vele experts, die samen met ons op de verschillende locaties ervoor zorgen dat wij bieden wat wij beloven aan onze gasten en agenten.”

Trefwoorden: Accommodatie, Bestemmingen, Ferry, Ferrymaatschappij, Overtocht, Reisagenten, Reizen, Vakantie,