ABC Rioolservice Haaglanden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bospolder 12 , 2675 BM Honselersdijk, Zuid-Holland

E-mail

Over ABC Rioolservice Haaglanden

ABC Rioolservice Haaglanden is ontbetwist de Rioolspecialist van de Haagse Regio24-uur Service, ook op Zon- en Feestdagen.
Hebt u problemen met de afvoer of met het riool? Bel ons gerust. Wij staan voor u klaar en komen zo snel mogelijk naar u toe. Wat kan ABC Rioolservice Haaglanden zoal voor u betekenen? ABC Rioolservice Haaglanden is sinds 1999 operationeel in de Haagse en omliggende gemeenten. ABC Rioolservice Haaglanden biedt u een snelle en efficiente service voor het oplossen van problemen van verstopte afvoeren en/of rioleringen. U kunt ABC Rioolservice Haaglanden ook inschakelen voor het inspecteren van rioleringen via videocamera, uitfrezen van rioleringen, reinigen van dakgoten, ontdooien van waterleidingen, leegpompen van ondergelopen ruimtes, verrichten van onderhoud en reparaties ect. Naast het incidentele oproepen verricht ABC Rioolservice Haaglanden regelmatig werkzaamheden op contractbasis voor bedrijven en stichtingen, die vaker te maken hebben met verstoppingsproblemen. De pluspunten van onze service zijn: U weet precies waar u aan toe bent, dus geen verassingen achteraf. Een goede bekendheid met de bestaande afvoersystemen van de gehele Haagse regio. Altijd zijn wij op de hoogte van de nieuwste technische snufjes. Het oplossen van alle problemen vanaf de kraan tot aan het hoofdriool via reparaties en vervangingen. Het verhelpen van alle soorten verstoppingen via een toiletpot of (indien aanwezig) via de stalput middels een veer of een hogedrukmachine. Het vastleggen op videoband van camera inspecties uitgevoerd van het riool. Het werken met servicewagens, die uitgerust zijn met de modernste aparatuur, zoals: hogedrukmachine, verenmachine, detector, klokpomp, inspectiecamera, waterzuiger en diverse andere hulpstukken voor het adeqaat kunnen uitvoeren van uw opdrachten. Onze concurrentiepositie in deze branche is van dien aard dat wij u een relatief goedkoop, maar vooral een kwalitief goed, snelle en efficiente service kunnen bieden.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ABC Rioolservice Haaglanden in Bospolder 12, Honselersdijk Zuid-Holland 2675 BM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Honselersdijk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Honselersdijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Honselersdijk Zuid-Holland, 2675 BM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825562]