Gier Verhuizingen De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsweg 11 , 2675 AM Honselersdijk, Zuid-Holland

E-mail

Over Gier Verhuizingen De

De Gier Verhuizingen is een familiebedrijf dat de begrippen service, klantvriendelijkheid en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Of het nu gaat om de verhuizing van een enkel erfstuk, uw complete inboedel of een kantoor met archief, iedere opdracht die wij mogen uitvoeren, wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. Wij staan van 's morgens vroeg tot 's avonds laat klaar voor de klant. Onze doelstelling is een tevreden klant.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Gier Verhuizingen De in Stationsweg 11, Honselersdijk Zuid-Holland 2675 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Honselersdijk Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Honselersdijk Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Honselersdijk Zuid-Holland, 2675 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814820]