Kloeg Uitvaartzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordzijdsedijk 123 , 3194 TA Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Kloeg Uitvaartzorg

Kloeg Uitvaartzorg is een klein en onafhankelijk familiebedrijf welke sinds 1989 uitvaarten verzorgt in de regio Rotterdam en wijde omstreken. Onder het werkgebied (Zuid-Holland) vallen onder meer: Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Pernis, Spijkenisse, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, de Drechtsteden en bij uitzonderingen ook buiten Zuid-Holland.

Het is een moeilijke periode wanneer u met een overlijden te maken krijgt. Bovenal omdat het een periode is waarin u afscheid moet nemen van een dierbare, maar ook omdat het een periode is waarin er veel zaken geregeld dienen te worden in de aanloop naar de uitvaart toe. Wij doen ons uiterste best nabestaanden zoveel mogelijk te begeleiden en te ontzorgen. Met aandacht voor persoonlijke wensen, staan wij ter beschikking en denken wij mee om een stijlvol en waardig afscheid van een dierbare te realiseren. Hierbij kan gerekend worden op oprechte, betrokken en vakkundige ondersteuning met gevoel en respect voor de nabestaanden. Een herinnering aan een afscheid duurt immers een leven lang.

U kunt ons ook altijd bereiken voor een informatief gesprek, een voorbespreking en kunnen ook geheel vrijblijvend bij u langskomen voor een persoonlijk gesprek.

Bereikbaar via 010-2017165 (24 uur per dag) en per e-mail info@kloeguitvaart.nl.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoogvliet rt Zuid-Holland

Is Kloeg Uitvaartzorg in Noordzijdsedijk 123, Hoogvliet rt Zuid-Holland 3194 TA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoogvliet rt Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogvliet rt Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogvliet rt Zuid-Holland, 3194 TA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820396]