Kozijn & Zo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoefsmidstraat 46 B , 3194 AA Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Kozijn & Zo

Graag vertellen wij u meer over ons bedrijf en de producten, zoals ramen, deuren, serre, veranda's dakkapellen, balkonbeglazing etc. Het liefst doen we dit in een persoonlijk gesprek.
Kozijn & zo heeft een bijzonder veelzijdig leveringsprogramma. Alleen al in de kunststof kozijnen is er een keuze uit maar liefst 42 verschillende kleuren! Vaste ramen, draai ramen, draai/kiep ramen, hef/schuifpuien, kiep/schuifpuien, het is onze specialiteit en bent u bij Kozijn & zo op het juiste adres.

Kozijn & Zo biedt u niet alleen optimale zekerheid middels garantie en keurmerken, ook lidmaatschap van het V.K.G. betekend voor u dat er in alle opzichten met het volste vertrouwen gekocht kan worden. De montage van de aangeschafte ramen en deuren gebeurt door vakkundige en speciaal hiervoor opgeleide monteurs. Zij garanderen een snelle, schone en perfecte montage, zodat u jarenlang onbekommerd van uw aankoop kan genieten. Kozijn & Zo staat voor u klaar, zowel voor de koop met een betrouwbaar en persoonlijk advies, tijdens de koop en de montage, maar ook na de koop met service en een waterdichte garantie. Kopen bij Kozijn & Zo is veilig en betrouwbaar kopen. Dat is kiezen voor kwaliteit van het hoogste niveau op alle fronten.

Wij zijn dealer van Select Windows en op de site selectwindows.nl kunt u terecht voor algemene informatie, acties.

In onze showroom krijgt u een goede indruk van de kleuren die mogelijk zijn en de diverse profielen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Shades & Blinds

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hoogvliet rt Zuid-Holland

Is Kozijn & Zo in Hoefsmidstraat 46 B, Hoogvliet rt Zuid-Holland 3194 AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoogvliet rt Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoogvliet rt Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoogvliet rt Zuid-Holland, 3194 AA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3814657]