Bespaar op je arbokosten met onze vernieuwde online service!

Bespaar op je arbokosten met onze vernieuwde online service! van Prettig Personeel

Door: Prettig Personeel  10-08-2009
Trefwoorden: Hrm, Personeelsadministratie, Verzuim

Vernieuwd!
Gebruikers die afgelopen week een gratis proefaccount hebben aangemaakt, zullen merken dat Prettig Personeel nu nog gebruiksvriendelijker is.

De online service voor MKB Nederland maakt het jou nu nog makkelijker om contracten op te stellen, het verzuim te beheren en met het flexibele personeelsdossier beschik je in één oogopslag over alle informatie van je medewerkers.

Persoonlijke ondersteuning
Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Onze klanten ontvangen dan ook altijd persoonlijke ondersteuning van een vast team. Daarnaast beschikken we over specialistische kennis van zowel de techniek als personeel & organisatie.

Neem de stap
Hulp nodig bij het invoeren van je personeelsgegevens? Of je nu papieren dossiers, excel sheets of een andere oplossing gebruikt, lever de gegevens (digitaal) bij ons aan en wij zorgen dat deze op een zorgvuldige manier in je veilige online omgeving worden geladen. Zo heb jij je handen vrij en kun je nog sneller volledig overstappen naar de meest flexibele en kostenbesparende online oplossing van dit moment.

Bezoek de vernieuwde website en maak direct een proefaccount aan!

Trefwoorden: E-hrm, Hrm, Personeelsadministratie, Personeelsdossier, Prettig Personeel, Verzuim, Verzuimbeheer, Wet Verbetering Poortwachter, Wvp,