Prettig Personeel helpt ondernemers met online personeelsadministratie

Prettig Personeel helpt ondernemers met online personeelsadministratie van Prettig Personeel

Door: Prettig Personeel  06-07-2009
Trefwoorden: Personeel, Hrm, Personeelsadministratie

Ben je ook toe aan een oplossing voor alle losse sheets, overzichten, papieren dossiers en contracten van je personeel? Lees dan vooral verder en profiteer van een gratis account de eerste maand.

Online is de toekomst
Sinds deze maand is MKB Nederland een unieke online service rijker. Prettig Personeel is geheel ontwikkeld vanuit de eigen vraag naar een eenvoudige, maar zeer complete oplossing om alle belangrijke personeelszaken op orde te houden. Met Prettig Personeel breng je al deze belangrijke gegevens op orde, beheer je het verzuim en contracten en krijg je automatisch bericht wanneer er iemand jarig is of wanneer een proeftijd afloopt. Installatie en training zijn niet nodig, je hebt namelijk direct vanuit de webbrowser op iedere computer met internet veilige toegang tot alle gegevens.

Direct kostenbesparend
We weten dat je de kosten voor een degelijk systeem snel uit de pan kunnen rijzen en ook een belangrijke factor zijn binnen je onderneming. Het mooie van Prettig Personeel is dat je een vaste prijs per werknemer per maand betaalt. Door gebruik te maken van de ziekteverzuim module kun je een goedkoper abonnement afdingen bij je Arbo dienst, omdat je een groot deel van deze doorgaans uitbestede taken nu eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Andere kostenposten die vaak snel uit de hand lopen zijn de grote hoeveelheden papier die worden verbruikt en de tijd die nodig is voor administratie. Met Prettig Personeel zal de printer het rustiger krijgen en is je personeelsadministratie eenvoudig en snel op orde. 

Een greep uit de basisfuncties van Prettig Personeel

  • Personeelsadministratie
Alle informatie van je personeel op één plaats. Meteen de kopie van een paspoort, NAW gegevens of een telefoonnummer vinden. Met prettig personeel bewaar je alle personeelsgegevens eenvoudig en overzichtelijk op één plek.
  • Verzuimbeheer
Met Prettig Personeel registreer je eenvoudig alle ziekmeldingen en ben je altijd up to date van het aantal dagen en de aard van de ziekmelding.

  • Eenvoudig contracten en andere documenten genereren
Met behulp van verschillende sjablonen stel je met één druk op de knop een contract op wat je vervolgens aan de werknemer voorlegt ter ondertekening. Ook stelt Prettig Personeel je in staat om eenvoudig functioneringsgesprekken in te plannen en de gespreksverslagen hiervan vast te leggen in een dossier.
  • Notificaties aanmaken en ontvangen
Met automatische notificaties per e-mail ben je altijd op de hoogte van verjaardagen, een aflopende proeftijd of contract en verplichte acties voortvloeiend uit de Wet Verbetering Poortwachter.

  • Gepersonaliseerde omgeving
Je kunt kiezen uit vier verschillende kleurenthema's en ook een eigen logo toevoegen is eenvoudig.

Probeer de eerste maand gratis en vrijblijvend
Ben je benieuwd of Prettig Personeel waardevol is voor jouw bedrijf? Je kunt de online service de eerste maand vrijblijvend en gratis proberen. Je maakt eenvoudig een account aan via onderstaande link. Eenmaal ingelogd ga je aan de slag met onze proefmedewerkers of richt je de account direct in naar jouw bedrijf. Voor meer informatie kun je terecht op onze website.

http://www.prettigpersoneel.nl

Trefwoorden: E-hrm, Functioneringsgesprek, Hrm, Personeel, Personeelsadministratie, Poortwachter, Prettig Personeel, Verzuimbeheer,