Safety Service Center heeft assortiment uitgebreid met kwaliteitsproducten van Microgard

Safety Service Center heeft assortiment uitgebreid met kwaliteitsproducten van Microgard van Safety Service Center

Door: Safety Service Center  27-10-2008

Veilig, comfortabel en top kwaliteit

De Microgard serie omvat verschillende type werkkleding voor uiteenlopende situaties en toepassingen:

Microgard 1500 biedt bescherming tegen stofdeeltjes en licht gevaarlijke vloeibare chemicaliën.

NIEUW - Microgard 2000 biedt bescherming tegen vuil, lage concentraties van anorganische chemische stoffen en stofdeeltjes, virussen, bacteriën en door bloed overgebrachte ziekteverwekkers. Dit pak is uitermate geschikt voor mensen die in warmere klimaten of werkomgevingen werken.

NIEUW - Het Microgard SOCO/CSI pak is samen met de technische recherche van de politie van Manchester ontworpen, voor zowel mannelijke als vrouwelijke agenten. Dit pak biedt veel comfort.

Microgard 2500 biedt bescherming en comfort voor medewerkers die betrokken zijn mogelijke besmetting van virussen, bacteriën en door bloed overgebrachte ziekteverwekkers.

Microgard 3000 is één van de lichtste en meest comfortabele overalls die bescherming biedt tegen chemicaliën.

Microgard 4000 serie biedt een vloeistof dicht, nevel & spatdicht pakken. De Apollo Microchem 4000 bijvoorbeeld is ontwikkeld samen met de UK Fire & Rescue services. Het is een volledig ingekapseld chemisch pak voor gebruik in combinatie met een persluchtmasker.

Microgard FR en CFR overalls zijn vlamwerend en een barrière tegen vuil en nevels en spatten van lage concentraties van anorganische chemische stoffen.

Alle pakken zijn in diverse kleuren en maten te verkrijgen. Door deze comfortabele en beschermende kleding van Microgard aan het haar assortiment toe te voegen biedt Safety Service Center meer zekerheid en veiligheid aan personeel die in risicovolle omgevingen werken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Safety Service Center, 010-2952701 of bezoek onze website www.total-care.nl.


Contact Safety Service Center

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share