Weiland Freelance Montagebedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Schans 11 , 4223 NR Hoornaar, Zuid-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Weiland Freelance Montagebedrijf

Geachte geïntereseerden,

Naar aanleiding van uw interesse in Weiland Freelance, zal ik mij aan u voorstellen.

Mijn naam is Sebastiaan Vos en voor mijn bedrijf, Weiland Freelance, verricht ik op uren basis, werkzaamheden voor bedrijven.

Ik werk graag met aluminium profielen en alles wat daar omheen zit.

Ook doe ik assemblage werk, van grote en kleine producten/machines.
Naast assemblage werk, doe ik ook voor opdrachtgevers, montagewerk en onderhoudswerk aan machines.
En ook doe ik montage van constructiewerk.

Naast assemblage werkzaamheden en montage/constructie werk (zowel als in uw bedrijf als op locatie), kunt u mij ook verder bankwerkzaamheden en MIG/MAG lassen van staal laten uitvoeren aan de hand van begeleidende tekeningen. In overleg kan ik voor u ook assisteren, bij andere werkzaamheden. Zelf ben ik niet in het bezit van een lasapparaat, maar gebruik de apparatuur, die door het bedrijf ter beschikking wordt gesteld, wel beschik ik over eigen gereedschap, die ik in overeenstemming met het bedrijf, in kan zetten.

Hierdoor kan ik het uur tarief laag houden.

Vraag naar mijn bijzondere tarief en vergoedingen.

Het voordeel voor u, dat ik als ZZP-er werkzaam ben, is onder meer, dat ik geen intercedent in dienst heb, die voor u een kandidaat, zou moeten vinden en ook de kosten voor een uitzendbureau zijn bij mij niet aanwezig.

Ik werk flexibel en bij overwerk en werk in het weekend, hanteer ik dezelfde tarieven (tenzij anders overeengekomen) en u kunt mij ook per project plaatsen. Ik verheug me er op om voor uw bedrijf te mogen werken.

Natuurlijk kan het zijn, dat u voor mij een ander bedrijf op het oog heeft, waar ik voor zou kunnen werken en deze is van harte welkom, om een reactie achter te laten in mijn mailbox of mij telefonisch te benaderen.

Laat een (persoonlijk) bericht achter, voor het maken van een afspraak, zodat we in een nader gesprek, de mogelijkheden die ik voor uw bedrijf op zekere termijn kan invullen, bespreken.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/weilandfreelance/

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Weiland Freelance Montagebedrijf in De Schans 11, Hoornaar Zuid-Holland 4223 NR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hoornaar Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoornaar Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hoornaar Zuid-Holland, 4223 NR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817867]