Blouw Podotherapie Nienke de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zeehosplein 35 , 2225 MJ Katwijk zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Blouw Podotherapie Nienke de

Een podotherapeut behandelt patiënten met voetklachten en/of klachten aan het bewegingsapparaat die voorvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten.
Het doel van de behandeling is het verminderen, opheffen of compenseren van afwijkingen in de voetstand of bewegingsapparaat.

Podotherapeutische behandelmethoden bestaan uit corrigerende of beschermende technieken middels podotherapeutische zolen en/of ortheses. Tevens behandelingen en/of advies bij problemen van de huid en de nagels. Behandeling, voorlichting en preventie is ook een belangrijk werkgebied van de podotherapeut, o.a. bij diabetes- en reumapatiënten.
De titel "podotherapeut" is een beschermde titel. De opleiding tot podotherapeut is een 4-jarige fulltime HBO- opleiding.

Podotherapeuten zijn geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Visitaties (het bezoeken en beoordelen van de praktijkvoering) binnen de beroepsgroep is verplicht en er zijn minimale inrichtingseisen en richtlijn Hygiëne van toepassing. Tevens dient de podotherapeut jaarlijks geaccrediteerde Post-HBO opleidingen te volgen.

Openingstijden

Ma, Do - Vr
-
Di, Za - Zo
Gesloten
Wo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Specialist Medical Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Blouw Podotherapie Nienke de in Zeehosplein 35, Katwijk zh Zuid-Holland 2225 MJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Katwijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Katwijk zh Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Katwijk zh Zuid-Holland, 2225 MJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826184]