Burg en Beelen Bedrijfs- en Belastingadviseurs BV van der

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Turfmarkt 10 , 2223 EH Katwijk zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Burg en Beelen Bedrijfs- en Belastingadviseurs BV van der

"Wij vormen graag de financiële spil binnen uw onderneming."

Tien gedreven specialisten, korte communicatielijnen, praktische inslag, een laagdrempelige servicegerichte instelling en een schat aan ervaring.

Met onder andere deze elementen zijn wij in staat om u en uw onderneming de kwaliteit en aandacht te kunnen bieden die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften. Vanzelfsprekend conform wet- en regelgeving en optimaal gebruik makend van financiële en fiscale faciliteiten.

Onze dienstverlening stopt niet met het voeren van financiële en salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van belastingaangiften. Hier begint het wat ons betreft pas.

Wij vormen graag de financiële spil binnen uw onderneming, van zzp-er tot middelgrote onderneming, van agrariër tot scheepsbouwer, van detaillist tot groothandel, van eenmanszaak tot BV. Zo verzorgen we uw financieringsaanvraag, schuiven we aan bij contractonderhandelingen, verzorgen wij de debiteurenbewaking, vertalen genomen beslissingen naar een begroting, zitten aan tafel bij "lastige" gesprekken met werknemers, signaleren de gevolgen van veranderende wet- en regelgeving voor uw onderneming, om maar een greep uit onze dienstverlening te noemen. U vraagt, wij draaien zogezegd. Wij signaleren, wij informeren en adviseren u.

In een vrijblijvend en persoonlijk gesprek lichten wij graag toe wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen, en hoe we hier de beste invulling aan kunnen geven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/burgenbeelen/

Categorieën: Accountants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Burg en Beelen Bedrijfs- en Belastingadviseurs BV van der in Turfmarkt 10, Katwijk zh Zuid-Holland 2223 EH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Katwijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Katwijk zh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Katwijk zh Zuid-Holland, 2223 EH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825872]