Glasservice en Schilderwerken Minnee BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Katwijkerbroek 61 , 2223 XN Katwijk zh, Zuid-Holland

E-mail

Over Glasservice en Schilderwerken Minnee BV

Al ruim 50 jaar verlenen wij onze diensten in de regio. Van behangen tot schilderen, van enkel glas tot gelaagd glas, van isolatieglas tot Hr++ en sinds kort ook voor al uw hang en sluitwerk. U zoekt het, wij hebben het voor u in huis.

Onze 24 uurs service verlenen wij 365 dagen per jaar. De monteurs komen zo snel mogelijk uw kant op om samen met u te bekijken wat zij op dat moment voor u kunnen doen. Wij werken in deze service ook al jaren nauw samen met politiekorpsen uit onze regio. In die tijd is een vertrouwensband opgebouwd die wij nog jaren hopen te behouden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

07-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Glasservice en Schilderwerken Minnee BV in Katwijkerbroek 61, Katwijk zh Zuid-Holland 2223 XN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Katwijk zh Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Katwijk zh Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Katwijk zh Zuid-Holland, 2223 XN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816947]