Nieuwe luxe retro kattenbak van Kenzi.

Nieuwe luxe retro kattenbak van Kenzi. van Kenzi

Door: Kenzi  16-09-2011
Trefwoorden: Katten, Kat, Huisdieren

Kenzi komt in september/ oktober met een vernieuwd retro model op de markt, De Moisha heeft een glossy kunststof witte buitenzijde en een hip contrasterend voorpaneel.

De exclusiviteit van de stylish Kenzi kattenmeubelenis erg hoog, Kenzi besteed een unieke hoeveelheid aandacht aan het design waardoor deze aansluit bij de wensen van zowel uw kat als uw living. De modellen die door Kenzi worden ontworpen zijn minimalistisch en stijlvol vormgegeven. Dankzij de weloverwogen en moderne materiaalkeuzes en kleurstellingen, kan een Kenzi design worden geselecteerd wat compleet aan de woonwensen van de eigentijdse katteneigenaar voldoet.

Naast een uniek uiterlijk, hebben de ontwerpen een prima praktische inslag. Gehuld in een mooi jasje verbloemen de modellen de functie waar het werkelijk om gaat, waarbij de wensen van uw huisdier uiteraard niet uit het oog verloren worden.

Het unieke design, de hygiënische aspecten en de eenvoud in gebruik, maken deze productlijnen tot een ware favoriet voor u en uw geliefde viervoeter.

De designs zijn verkrijgbaar via
en bij een select aantal exclusieve verkoopadressen.

Trefwoorden: Design kattenbak, Huisdier, Huisdieren, Kat, kat toilet, Katten, katten bak, Kattenbak, kattenbak ombouw, Kattenbakken, Kattentoilet, kattentoiletten, Luxueuze kattenbakken voor een hedendaags interieur, mooie kattenbak,