kattenbak Scuro

kattenbak Scuro van Bepet

Door: Bepet  19-03-2011
Trefwoorden: Kat, Dierenwinkel, Kattenbak

 

De Kattenbak Scuro is een zeer exclusief model ontworpen door Kenzi. Zoekt u een mooie kattenbak met een luxe uitstraling en vervaardigd van hoogwaardige materialen met een perfecte finish, dan heeft u met de Scuro een ware finishing touch voor in uw interieur. Aan het ontwerp is niet direct een kattenbak af te leiden. Maar in dit strakke design, staat een mooie kunststof kattenbak waarop uw kat prima zijn behoeften kan doen en welke een voudig is te reinigen. 

De buitenzijde van dit model kattentoilet bestaat uit een gelamineerd hout in een prachtige trendy wenge houtkleur. De randen zijn afgewerkt met een extra stevige kunststof hoekband in een indentieke houtstructuur.

Het witte voorpaneel bestaat uit verschillende dunne lagen berkenhout, afgelakt met een duurzame transparante lak en aan bijde zijden afwerkt met een robuuste kunstof witte laag. Het frontpaneel wordt gemonteerd met magneten. Hierdoor kan het paneel eenvoudig verwijderd worden en is de binnenbak er heel gemakkelijk uit te schuiven.

De binnenbak vervangbaar zodat uw Scuro jarenlang mee kan gaan. Aan de onderzijde zijn vilten doppen geplaatst om beschadigingen aan de Scuro kattenbak of uw vloer te voorkomen.

Niet iedere kat prefereert een deurtje in de kattenbak, daarom kunt u deze eventueel los bijbestellen.

Trefwoorden: Bepet, Dierenwinkel, geurvrije kattenbak, Honden En Katten, Kat, Kattenbak, Kattenbakken, Kattentoilet, mooie kattenbak,