Jacob den Houting treedt toe tot de directie Qics Software

Jacob den Houting treedt toe tot de directie Qics Software van Qics

Door: Qics  02-10-2008
Trefwoorden: Software, Accountant, Development

Groei
Qics Software is een snel groeiend bedrijf dat na de oprichting van de tweede vestiging in Slowakije, begin 2008, volop in beweging is. Tijd om iemand aan het roer te hebben die ervaren is in het uitbouwen van snelgroeiende organisaties. Mark Velthuijsen: “Jacob is een visionair met gevoel voor ICT en heeft als directeur en adviseur vele jaren ervaring in het bedrijfsleven”. Eddy Plasier vult aan: “Met de komst van Jacob, zijn wij in staat om onze groeistrategie verder uit te voeren. Het is inderdaad echt de juiste man op de juiste plaats.”

Verwachting
“Ik ben sinds de oprichting van Qics bij het bedrijf betrokken en ken de organisatie en de groeipotenties goed. Daarom was het voor mij niet moeilijk om een keuze te maken toen duidelijk werd dat Qics behoefte heeft aan een operationeel directeur. Het voelt goed en ik verwacht dat we samen Qics een volgende stap kunnen laten zetten”, aldus Jacob.

Over Jacob den Houting
Jacob den Houting (43) is registeraccountant en in die rol sinds de oprichting van Qics betrokken bij het bedrijf. Hij was sinds 1995 vennoot van Perdaan Den Houting Hendriksen Accountants (voorloper van Jan© Accountants) en bestuurslid van het Koninklijk NIVRA. Jacob is medeverantwoordelijk voor het succes van JAN© Accountants, een innovatieve organisatie die als vernieuwer geldt binnen de accountancy sector. Na zijn vertrek bij JAN© Accountants eind 2007, is Jacob als commissaris bij Qics betrokken gebleven.

Over Qics
Qics B.V. is ISV (Independent Software Vendor) met een focus op het ontwikkelen van software voor dienstverlenende organisaties, het leveren van Business Intelligence oplossingen en Product Development. Qics is drievoudig Microsoft Gold Certified Partner, SAP Business One Software Solution Provider en Exact Software Development Partner. Qics is in 2000 opgericht en heeft vestigingen in Katwijk (Nederland) en Žilina (Slowakije). Qics werkt voor corporate organisaties als ABN AMRO, KLM en ING, maar ook voor het MKB. QicsTime, QicsPlanner en Qics Basis Data warehouse zijn producten van Qics.

www.qics.nl

Trefwoorden: Accountant, Development, Qics, Software,