Qics bereikt Microsoft Gold Certified Partnership

Qics bereikt Microsoft Gold Certified Partnership van Qics

Door: Qics  02-08-2007
Trefwoorden: Software, Custom, Software Ontwikkeling

Katwijk, 26 juli 2007- Sinds 2001 is Qics Microsoft Certified Partner met verschillende competenties. De bestaande partnership is uitgebreid tot het Microsoft Gold Certified Partnership. Microsoft heeft Qics daarnaast voor twee verschillende competenties de ‘gouden’ status verleend: Custom Development Solutions en Data Management Solutions. Door deze certificering erkent ook Microsoft de kwalitatief hoogwaardige oplossingen van Qics.

Mark Velthuijsen, technisch directeur van Qics is zeer tevreden over de Gold Certificering. “Na jaren van investeren in opleidingen van onze mensen, het gebruik van Microsoft ontwikkelplatforms en het leveren van oplossingen aan tevreden klanten is Qics volwassen geworden. Deze status van Microsoft is weer een bevestiging. De certificering op het gebied van Custom Development Solutions is hierbij logisch. Wij maken al jaren bijzonder goede oplossingen, zowel standaard al maatwerk. De certificering van Data Management Solutions is een waardering van onze Business Intelligence afdeling die sinds een aantal jaren met inzet van Microsoft technologie state-of-the-art oplossingen maakt voor o.a. ING, KLM, ABN AMRO en de UVA.”

Ook commercieel directeur Eddy Plasier ziet de Gold certificering als waardering. “De introductie van Q-Analyzer in 2003, QicsTime in 2005 en Qics Basis Data warehouse 2007 laat Qics zien dat we structureel over innovatieve producten beschikken die succesvol in de markt worden ontvangen. De toegekende competenties en de Gold Certified Partnerschap laat aan onze nieuwe en oude klanten zien dat ze te maken hebben met een organisatie die in staat is om de beste kwaliteit te bieden en te voldoen aan de eisen die Microsoft aan haar partners stelt.”
Het behalen van het Gold Certified Partnership zorgt dat Qics optimaal met de de technieken toe te passen naar business oplossingen. Zowel met als zonder de ondersteuning van Microsoft. Samen met Microsoft zal Qics ook mee te denken over de toekomstige ontwikkelplatforms. Natuurlijk zal Qics zich blijven inzetten om de Gold Status te blijven behouden en eventueel uit te breiden met meer competenties.

Over Qics
Qics B.V. is een software ontwikkelaar gericht op (financieel) maatwerk, Business Intelligence, Application integration en Product development. Qics is een Microsoft en Exact Software Development Partner. QicsTime, QicsPlanner en Qics Basis Data warehouse zijn producten van Qics.  www.qics.nl

Trefwoorden: Custom, Datawarehouse, Financiele Software, Microsoft Gold Certified Partner, Qics, Qicstime, Software, Software Ontwikkeling,