Qics wint softwareprijs

Qics wint softwareprijs van Qics

Door: Qics  25-02-2009
Trefwoorden: Pso, Psa, Psolutions

Katwijk, 24 februari 2009 - Tijdens de bijeenkomst "Profit from Projects" op 18 februari jl. in Bilthoven zijn de Psolutions Awards 2009 uitgereikt voor de beste systemen voor projectorganisaties en dienstverleners. QicsTime, het veelzijdige urenregistratie- en facturatiepakket, is de winnaar in de categorie Time & Billing systemen.

Vaste klanten waarderen flexibiliteit en functionaliteiten
Het onderzoek naar geïntegreerde IT-oplossingen voor projectorganisaties en dienstverleners is uitgevoerd door PSOpartners. De kandidaten worden op een aantal punten beoordeeld. Bepalend zijn o.a.:

  • De functionele ranking - zeg maar de mate van behoeftevervulling - in de Psolutions Infokit.
  • De flexibiliteit in technologie. 
  • Een stabiele klantengroep.

QicsTime kwam als beste uit de bus en heeft hiermee partijen als Microsoft Dynamics Navision, Assistance software, Nobel (met Exact e-Synergy) en Trias achter zich gelaten.

Makers vervuld van trots
Productmanager QicsTime Cynthia Velthuijsen van Qics Software is zeer tevreden: “Al jaren zijn wij met een team van vaste mensen bezig om van QicsTime het beste urenregistratie en -facturatie pakket van Nederland te maken en nu is het zover, geweldig!”

Ook Eddy Plasier, directeur van Qics en geestelijk vader van het product is trots: “QicsTime is hiermee definitief gevestigd als beste in deze categorie. Deze erkenning komt ook toe aan onze trouwe klanten die hun wensen voor verbeteringen aan de software kenbaar hebben gemaakt. Zonder hun bijdrage zou ons pakket niet zo goed zijn.”

QicsTime: flexibel, veelzijdig en altijd inzicht
QicsTime is een geavanceerd webbased urenregistratie en -facturatiepakket. QicsTime is bedoeld voor organisaties die te maken hebben met het registreren en factureren van uren en het doorbelasten van kosten en die hier op ieder moment inzicht in verlangen. Het pakket werkt volledig geïntegreerd met Exact Globe en Exact e-Synergy. Iedere dag werken ruim 5000 mensen met QicsTime. Kijk op www.qicstime.nlvoor meer informatie over het product en een overzicht van verkopende partners.

PSolutions
PSolutions is de kennis- en informatieportal over informatievoorziening en geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor professionals in project- en dienstverlenende organisaties. Oplossingen die maken dat u beter kunt presteren en doorgroeien. Lees hier het nieuwsbericht op de website van PSolutions.

Trefwoorden: Psa, Pso, Psolutions, Qicstime,