Acupunctuur Watjer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwaansweg 1 , 4247 EX Kedichem, Zuid-Holland

E-mail

Over Acupunctuur Watjer

Acupunctuur Watjer is een praktijk voor acupunctuur eventueel in combinatie met fysiotherapie.
Acupunctuur is een oude en natuurlijke manier van genezen. Bij deze behandelmethode staat de mens in zijn totaliteit, dus lichaam en geest, centraal. Ook de verbinding van de mens met de natuur speelt een belangrijke rol. Duizenden jaren geleden is deze geneeswijze in China ontwikkeld. Door de eeuwen heen heeft acupunctuur zijn heilzame werking bewezen.

Ook in het westen ontwikkelt de acupunctuur zich steeds verder en wordt deze methode bij allerlei medische en psychologische aandoeningen toegepast.

Door mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut en acupuncturist heb ik een manier van werken ontwikkeld waarin ik fysiotherapie en acupunctuur tot één behandelmethode samen breng. Acupunctuur en fysiotherapie zijn goed in één therapievorm te combineren voor aandoeningen van het bewegingsapparaat. Met acupunctuur bijvoorbeeld is het mogelijk om spierspanning snel en effectief te verminderen waardoor gewrichten en spieren gemakkelijker te behandelen zijn. Ook bij chronische klachten aan het bewegingsapparaat blijkt er vanuit de acupunctuur vaak een verband met een inwendig orgaan te bestaan. Bij artrose bijvoorbeeld speelt vaak de nierenergie een belangrijke rol, zeker als de rug, de knieën of de enkels er bij betrokken zijn. Bij aandoeningen van de spieren is vaak de lever of de milt energie van invloed.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Acupuncture

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Acupunctuur Watjer in Zwaansweg 1, Kedichem Zuid-Holland 4247 EX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Kedichem Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kedichem Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Kedichem Zuid-Holland, 4247 EX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825960]