Metaalrecycling Thomas & Johnny van Wanrooij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boomdijk 35 C , 3286 LD Klaaswaal, Zuid-Holland

E-mail

Over Metaalrecycling Thomas & Johnny van Wanrooij

Metaalhandel Van Wanrooy is uw betrouwbare partner in het recyclen en verwerken van uw metalen. Die wij bij u aan huis of bij bedrijven opkomen halen na het maken van een afspraak.Tevens kunnen wij containers bij u plaatsen , deze wordt naar gelang de hoeveelheid, de grootte en het gewicht bij u geleverd. De inkoop van metalen gebeurt tegen dagprijzen. Hierbij kijken wij naar de materialen die worden aangeboden, vervuiling, kwaliteit en hoeveelheid. Dit doen wij direct op uw locatie.

Onze ophaalservice bestaat uit twee vrachtauto’s, waaronder een met een laadkraan zodat wij ook de zwaardere ladingen af kunnen voeren. Wij halen in principe alles op waar metaal aan of op zit.
Bel ons direct voor een afspraak.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Scrap Metal Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Klaaswaal Zuid-Holland

Is Metaalrecycling Thomas & Johnny van Wanrooij in Boomdijk 35 C, Klaaswaal Zuid-Holland 3286 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Klaaswaal Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Klaaswaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Klaaswaal Zuid-Holland, 3286 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815963]