Hond en baas na rehabilitatie weer gelukkig.

Hond en baas na rehabilitatie weer gelukkig. van Cazanshondencentrum

Door: Cazanshondencentrum  10-08-2011
Trefwoorden: Begeleiding, Honden, zuid holland

Deze hond waren we al aan het trainen, maar door persoonlijke omstandigheden moest er even gestopt worden met de training, maar omdat er nu ook even geen tijd was om uitgebreid met de hond bezig te zijn, is besloten dat zij in rehabilitatie zou komen. Haar probleemwas voornamelijk het trekken aan de lijn en het niet goed overweg kunnen met andere honden.
Door haar in onze roedel te plaatsen kon ze leren om gaan met honden. Ook hebben we haar veel mee genomen naar trainingen en veel met haar geoefend. Ook haar baasje is 2 keer langs geweest om te oefenen. Na twee weken kon de hond weer met de eigenaar mee naar huis en we kregen al snel een telefoontje dat het zo goed ging, dat de hond nu los loopt tussen andere honden in het park en niet meer aan de lijn trekt. Verdere training was dus niet nodig.

Trefwoorden: Begeleiding, cursus aan huis, Discipline, Gehoorzaamheid, Herders, Honden, Hondenfluisteraar, Hondengedrag, Hondenschool, Hondentraining, Leiding Geven, natuurlijke trainingsmethode, Opvoeding, Prive Training, zuid holland,

Andere voorbeelden van portfolio vanCazanshondencentrum

suukses na rehabilitatie van Cazanshondencentrum thumbnail
10-08-2011

suukses na rehabilitatie

Hond hoeft na rehabilitatie niet meer herplaatst te worden.