Voorkom een inbraak tijdens uw vakantie!

Voorkom een inbraak tijdens uw vakantie! van Pro-Rec Security Solutions BV

Door: Pro-Rec Security Solutions BV  30-06-2009
Trefwoorden: Woonhuisbeveiliging, Beveiliging Woning, Woonhuis Beveiliging

Als uw woonhuis 'beveiligd' is gaat u er natuurlijk van uit dat het thuis echt veilig is en dat de beveiliging voorkomt dat een inbreker in uw huis komt. Dat is vaak niet het geval!

Een woonhuis beveiligen is een vak apart. Vaak wordt een systeem gebruikt met ruimtelijk werkende detectoren, u kent ze wel een detector in de hoek van een kamer die een inbreker signaleert.

Echter, u wilde de inbreker toch buiten houden?  Ruimtelijk werkende beveiliging ziet een inbreker pas als hij in uw huis is, en dat vinden wij te laat.

Ons unieke concept Omtrekbeveiliging signaleert een inbreker voordat hij binnen is. Zelfs al bij zijn eerste poging om in te breken.

Hoe werkt het?
Een klein wit kastje wordt gemonteerd op een kozijnstijl naast de deur of een raam. De trillingen die een inbreker veroorzaakt als hij probeert in te breken worden gesignaleerd, geanalyseerd (geen nodeloos alarm) en zetten het alarmsysteem in werking.
Dit systeem, Omtrekbeveiliging genaamd, is het enige systeem wat uw woonhuis echt kan beveiligen.

Als uw beveiligingssysteem ingeschakeld is kunt u in uw beveiligde huis vrij bewegen. Ruimtelijke beveiliging laat dit niet toe. Ook huisdieren hoeft u niet in een onbeveiligde ruimte op te sluiten als u de beveiliging in wilt schakelen.

Kortom onze unieke Omtrekbeveiliging biedt u comfort en echte veiligheid!

Bel voor een vrijblijvende afspraak en ontavng binnen 24 uur een scherp gecalculeerde offerte. Bel 0180-59 39 13.


Trefwoorden: Alarm Huis, Alarm Woning, Alarm Woonhuis, Alarminstallatie Huis, Alarminstallatie Woning, Alarminstallatie Woonhuis, Alarmsysteem Huis, Alarmsystemen Woningen, Alarmsystemen Woonhuis, Beveiligen Huis, Beveiligen Woning, Beveiligen Woningen, Beveiligen Woonhuis, Beveiliging Woning, Beveiliging Woonhuis, Inbraakbeveiliging Huis, Inbraakbeveiliging Woning, Inbraakbeveiliging Woonhuis, Omtrekbeveiliging, Periferie Beveiliging, Schil Detectie, Schilbeveiliging, Woonhuis Beveiliging, Woonhuisbeveiliging,

Contact Pro-Rec Security Solutions BV

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Pro-Rec Security Solutions BV

Subsidie voor camerabewaking, wij regelen het! van Pro-Rec Security Solutions BV thumbnail
26-05-2011

Subsidie voor camerabewaking, wij regelen het!

Camerabewaking en inbraakbeveiliging met 50% subsidie! Door eigen import leveren wij de scherpste beelden voor de laagste prijs.


03-12-2009

Beveiliging met 50% subsidie!

Wij verzorgen uw subsidie aanvraag van A tot Z. Snel van offerte tot installatie voor camerabewaking en inbraakbeveiliging van uw bedrijfspand en woonhuis.


Woonhuis beveiligen? Wij houden de inbreker echt buiten! van Pro-Rec Security Solutions BV thumbnail
30-06-2009

Woonhuis beveiligen? Wij houden de inbreker echt buiten!

De inbreker buiten houden dat is toch wat u wilt? Security Center heeft hiervoor een uniek concept waardoor de inbreker echt buiten blijft. Al 15 jaar installeren wij met veel succes onze beveiligingssystemen in woningen. Lees verder voor meer informatie of bel nu voor een afspraak en ontvang binnen 24 uur een overzichtelijke offerte. Bel 010-4 20 10 30


30-06-2009

Camerabewaking voor € 50,= per maand, compleet geinstalleerd met all-in service!

Camerabewaking werkt preventief en laat u zien wat er mis gaat in uw bedrijf omzodat u tijdig kunt bijsturen. Derving door diefstal en vernieling nemen direct af uw personeel wordt positief gestimuleerd om te werken zoals dat de bedoeling is want 'de baas' kan altijd meekijken het risico tot overval neemt af bij het zien van een camera u kunt direct geld besparen want investeren hoeft niet bij Security Cen


31-05-2009

50% Subsidie voor uw beveiliging MKB

Verhoging budget, subsidie beveiliging groot succes! Uit de eerste aanvragen is gebleken dat gemiddelde subsidieaanvraag 4200 euro bedraagt, terwijl met 2500 euro rekening was gehouden. Staatssecretaris Heemskerk verhoogt daarom het budget dat beschikbaar is van 3 miljoen naar 7,5 miljoen euro. De subsidieregeling veiligheid kleine bedrijven (VKB) is vanaf 1 september ook landelijk beschikbaar.