Karaktervolle whisky’s zoeken moderne ICT op in ‘Best of Whisky.nl’

Karaktervolle whisky’s zoeken moderne ICT op in ‘Best of Whisky.nl’ van Best of Whisky.nl

Door: Best of Whisky.nl  27-10-2011
Trefwoorden: Online Winkel, Whisky

Therry Klapwijk en Ernst Dambrink bundelen hun krachten om dé online Whiskyshop van Nederland neer te zetten.    

Krimpen aan den IJssel, 27 oktober 2011
Dat Ernst Dambrink  en Therry Klapwijk elkaar perfect aanvullen bij hun passie voor whisky, blijkt snel als zij over de boeiende whiskywereld vertellen. Samen hebben zij alle kennis in huis om de whisky met al z’n authenticiteit in de schijnwerpers anno 2011 te zetten. Juist de nieuwste Internetmiddelen en Social Media geven de traditionele whisky’s hun welverdiende plek.

Dit bracht Ernst en Therry dan ook het volste vertrouwen om het avontuur aan te gaan. "De droom van 2 mannen uit de Polder" werd op 24 oktober jl. realiteit, want toen ging www.bestofwhisky.nl online.

Speciale whisky’s binnen handbereik
Als fervent whiskyliefhebber viel het Ernst bij het bestellen van de whisky’s voor zijn geliefde whiskyclub op, dat je óf ver moet rijden voor een gespecialiseerde whiskywinkel, óf online op zoek moet. “Daar trof ik maar weinig gebruikersvriendelijkheid aan, beperkte zoekfuncties, geen "Onepage Checkout" en laat staan mogelijkheden om het met mijn clubgenoten te delen, in andere branches wordt bijvoorbeeld  al volop gebruik gemaakt van leuke Social Media acties op Twitter en Facebook," aldus Ernst. Conclusie is was steeds dat dit beter en mooier moest kunnen. Met zijn ICT-achtergrond sloeg het whiskyvirus steeds meer om Ernst heen en wist het ook Therry te pakken.

Zoek op merk, streek, smaak, leeftijd of jaar
Bent u een ware kenner, dan kunt u uw hart ophalen op de website van BestofWhisky.nl . Maar ook de beginners vinden op een doordachte wijze hun weg. Of u nu houdt van kruidige hints of nootachtige accenten, de website laat u werkelijk op afstand proeven. In de schat aan goede en betaalbare whisky’s staan kwaliteit en karakter altijd voorop. “Dit komt mede doordat we zowel in Nederland als in het buitenland kunnen putten uit een zeer groot aantal toeleveranciers, zegt Therry. Ernst voegt daar meteen aan toe: “Die ervaringen delen we graag met klanten op ”.

Trefwoorden: Online Winkel, Whisky

Ander nieuws en updates van Best of Whisky.nl

Een schat aan Luxe Nederlands Gedistilleerd! van Best of Whisky.nl thumbnail
05-03-2013

Een schat aan Luxe Nederlands Gedistilleerd!

In navolging van het succesvolle Jeneverfestival 16 en 17 maart a.s., de drijvende kracht achter de promotie van het Nederlands gedistilleerd, brengt www.bestofdutchspirits.com het prachtige assortiment luxe Nederlands gedistilleerd ook online samen voor een Internationaal publiek.


Glunderend gingen we naar huis... WAUW we hebben de unieke Highland Park 50Y mogen vasthouden! van Best of Whisky.nl thumbnail
22-11-2011

Glunderend gingen we naar huis... WAUW we hebben de unieke Highland Park 50Y mogen vasthouden!

 Belevenissen Whisky Holland Live 2011 in Grote Kerk Den Haag.Wederom een geweldige ervaring en mooie momenten het afgelopen weekend, alles draait hier om één van s'werelds mooiste dranken: Whisky!


Van  Schotse streken tot Krimpenerwaard. van Best of Whisky.nl thumbnail
27-10-2011

Van Schotse streken tot Krimpenerwaard.

Van  Schotse streken tot Krimpenerwaard De whisky’s komen uit alle windstreken. Binnen de 1500 soorten van Best of Whisky treffen