Uniek concept voor HORECA exclusieve Whisky presentatiebox!

Uniek concept voor HORECA exclusieve Whisky presentatiebox! van Best of Whisky.nl

Door: Best of Whisky.nl  13-12-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Horeca, Culinair

Uniek concept voor HORECA exclusieve Whisky presentatiebox!

Whisky is bezig met een spectaculaire opkomst en het aantal Whiskyliefhebbers is sterk groeiend. De kwaliteit van exclusieve Single Malts verslaat de smaak van de gewone Blends voor de echte whiskyliefhebbers. In restaurants en hotels wil de whiskyliefhebber ook graag genieten van een goede Single Malt Whisky, tot hun spijt is die meestal niet verkrijgbaar.

Het unieke  Whisky HORECA concept geeft u de mogelijkheid om een goed assortiment exclusieve Single Malt whisky's aan te bieden, zonder de noodzaak in alle dure flessen te investeren.  

Prachtige luxe zwart houten presentatiebox
Speciaal voor de HORECA heeft BestofWhisky daarom een innovatief concept ontwikkeld. Een prachtige luxe zwart houten presentatiebox met een fluwelen inlay voor 12 of 24 exclusieve Single Malt Whisky's in glazen tubes van 25 ml om stijlvol te presenteren aan uw gasten. Uw gasten kunnen zo kiezen uit een met zorg geselecteerd assortiment Single Malt Whisky's.

Uw assortiment dranken en de presentatie geeft een duidelijke boodschap aan uw gasten. Single Malt Whisky's maken uw zaak verrassend en aantrekkelijk. Uiteraard wilt u uw gasten plezieren met een bijzonder assortiment,  de presentatie vertelt ook iets over u en uw bedrijf. De prachtige luxe Single Malt Whisky houten presentatieboxen, zijn een klasse apart.  

Meer informatie?
Voor online bestellen en de aparte HORECA prijzen kunt u op de website inloggen met uw gegegevens.
Op de website vindt u een overzicht van het assortiment van HORECA Whisky.

Trefwoorden: Culinair, Horeca, Online Bestellen, Whisky

Andere producten en diensten van Best of Whisky.nl

WHISKY Business to Business van Best of Whisky.nl thumbnail
13-12-2011

WHISKY Business to Business

Uiteraard wilt u uw relaties plezieren met een bijzonder geschenk, maar een geschenk vertelt ook iets over u en uw bedrijf. De prachtige luxe Whisky designflessen en geschenkverpakkingen, zijn een klasse apart. Een mooie whisky cadeau geven staat voor kwaliteit en goede smaak!


Best of Whisky.nl | Dè online Whiskyshop van NL! van Best of Whisky.nl thumbnail
27-10-2011

Best of Whisky.nl | Dè online Whiskyshop van NL!

* In 1 stap bestellen zonder account aan te maken * Topaanbiedingen & Exclusieve whisky's * Cadeaushop & Jaarwhisky's * Miniaturen & Samples * Social Media actiesInfo * Streken & Distilleries * Goede productinfo & Tastingnotes * Boeiende belevenissen, nieuws & mooie video's * Gemakkelijk zoeken op merk, streek, smaak, leeftijd en jaar