Duits Talent

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Treviso 20 , 2921 BJ Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over Duits Talent

Duits Talent is een multidisciplinaire dienstverlener op het gebied van de Duitse taal. Wij zijn allround inzetbaar en in staat onze kennis van de Duitse taal en onderwijskundige vaardigheden ten gunste van uw bedrijf of school te combineren.

Wij streven ernaar onze klanten – hetzij bedrijven, scholen of particulieren – in hun behoeften m.b.t. de Duitse taal te voorzien. Wij helpen u graag bij het verbeteren van de communicatie in het Duits door o.a. het vertalen van teksten van en naar het Duits. Eveneens helpen wij u ook graag uw eigen Duitse communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Door zowel het vertalen van (web)teksten als ook het ontwikkelen van uw communicatieve vaardigheden vertroot u niet alleen uw persoonlijke reikwijdte of die van uw onderneming, maar ook de kwaliteit. De sleutel: Spreek de taal van de ander, dan gaat de rest vanzelf.

Duits Talent zet haar talent en talenkennis in ten gunste van uw bedrijf en/of persoonlijke ontwikkeling. Iedereen heeft talent en wij helpen u graag om uw talent voor de Duitse taal te ontwikkelen. De kracht van ons bedrijf is de veelzijdigheid. Het is niet alleen vertalen of Duitse teksten schrijven, het is ook niet alleen Duitse taalles of lezingen geven. Het is vertalen & teksten schrijven & Duitse taalles & seminars! U kunt dus gebruik maken van meerdere diensten binnen 1 bedrijf en dat alles rondom de Duitse taal!

Graag maken wij persoonlijk kennis met u, om uw wensen te bespreken en dit uit te laten groeien tot iets moois, ofwel: etwas Schönes.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/duitstalentleerlingenenstudenten/
Twitter: https://twitter.com/duits_talent

Categorieën: Language Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland

Is Duits Talent in Treviso 20, Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland 2921 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Krimpen aan den IJssel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland, 2921 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822194]