Elspor Nederland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Griendstraat 3 , 2921 LA Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over Elspor Nederland BV


Elspor, een begrip in de Horecabranche.

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Elspor Nederland B.V., onderdeel van de Van Urk Groep, opgericht in 1898. In 1898 door Jan van Urk oorspronkelijk opgericht als bedrijf in het onderhouden en verkopen van piano's en vleugels.
In 1929 heeft zijn opvolger, Gerard van Urk een soort radio ontwikkeld (genaamd Europa Changer), voorzien van een muntinworp, zeg maar de voorloper van de jukebox. De passie voor jukeboxen werd in 1952 omgezet in het importeurschap van Wurlitzer, bij u allen vast en zeker bekend. In de jaren die volgden, is er een grote klantenkring opgebouwd onder de horecaondernemers.

Met het ter ziele gaan van het jukebox tijdperk tijdens de jaren zeventig, moest er iets gebeuren en een logisch gevolg was de overstap naar amusementsapparaten.
Dit doen wij nog steeds en met veel plezier. Wij bieden onze klanten uitstekende financiële voorwaarden en de allernieuwste speelautomaten. Hierdoor garanderen wij u een maximale omzet voor uw bedrijf.

In de loop der jaren hebben veel ondernemers bij ons aangeklopt voor adviezen en inmiddels hebben wij hier een specialisatie van gemaakt. Buiten het maken van ondernemingsplannen en het regelen van horecafinancieringen, begeleiden wij ook (vaak startende) horeca-ondernemers waardoor zij zich zo goed mogelijk kunnen richten op de commerciële activiteiten.

Bel voor het maken van een afspraak, tel: 010-4363500

Of stuur een e-mail naar [email protected]

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Elspor Nederland BV in Griendstraat 3, Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland 2921 LA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland, 2921 LA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825958]