Hoveko BV Installatietechniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Reigersingel 10 , 2922 GP Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over Hoveko BV Installatietechniek

Al meer dan 25 jaar leveren en installeren wij tankmeting- en alarmeringssystemen op binnenvaartschepen. Tevens verzorgen wij drukmeting en - alarmering, alsmede temperatuurmeting en -alarmering. Wij maken voornamelijk gebruik van radars van Saab en in samenwerking met Bitsoft hebben wij ons eigen softprogramma ontwikkeld. Het gehele systeem is uiteraard aan te passen volgens de specifieke wensen van de klant. Wij staan garant voor een uitstekende service en zullen er te allen tijde voor zorgen dat het laden en lossen van welke producten dan ook probleemloos verloopt.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Marine Equipment & Supplies

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland

Is Hoveko BV Installatietechniek in Reigersingel 10, Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland 2922 GP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Krimpen aan den IJssel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland, 2922 GP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817639]