Moderne keukenhulp nu ook in Nederland

Door: Marvela  21-08-2007

Het begint allemaal met een vrijblijvende kookdemonstratie met een groep van geïnteresseerden door een deskundige Thermomix-contactpersoon. De Thermomix wordt uitsluitend via de contactpersoon verkocht. De gastvrouw bepaalt wat er wordt klaargemaakt, de consulent geeft de aanezigen de gelegenheid om de gerechten te koken. Het accent kan daarbij liggen op het gemak: de snelle hap. Ook kan de gastvrouw kiezen voor een meergangen menu, van vaak speciale gerechten. Gerechten die op de conventinele manier zoveel tijd en expertise vragen, dat er maar van wordt afgezien en wordt gewacht tot het eerstvolgende restaurantbezoek.

In hoeveel gezinnen wordt er omwille van de tijd niet toevlucht gezocht tot patat met kroketten, de pizza’s of de onmisbare pastaslierten met een opgewarmde saus? Zou men niet liever een meer verantwoord en gezond gerecht willen eten? Ook klaar in 30 minuten?

In hoeveel huishoudens zou men op gezette tijden graag lekker willen koken en experimenteren met gerechten? Dat vraagt tijd, kennis en kunde. Bovendien zijn veel keukens niet toegerust om veel culinaire kunsten uit te kunnen voeren.

De koper van de Thermomix wordt begeleidt door middel van een speciaal receptenboek, dat via internet telkens met nieuwe gerechten wordt uitgebreid.
Het keukenwonder is zó degelijk van kwaliteit, dat de producent garantie geeft op alle onderdelen. Advies over het gebruik kan men ten alle tijden krigen via de consulent.

De Thermomix combineert op unieke wijze meer dan twintig kookkunsten en dit in een razendsnel tempo, zoals wegen, hakken, kneden, mengen, mixen, kloppen, snijden, malen, raspen, koken, stomen en houdt de tijd bij. Een keukencomputer ter grootte van een lux uitgevoerd koffiezetapparaat. Door de gebruiksaanwijzing en de handleidingen eenvoudig te bedienen door een ieder, zelfs door de heren of de kinderen.

De Thermomix 31 kost 1.078,52 Euro inclusief BTW.

Nederland zal niet achter blijven ten opzichte van de rest van Europa. De consulent is er klaar voor!

Bezoek www.thermomix-online.nl


Voor meer informatie over de Thermomix 31 en vrijblijvende aan huis-demonstraties schrijf naar [email protected]