Opnieuw record aandacht voor de keukencomputer

Opnieuw record aandacht voor de keukencomputer van Marvela

Door: Marvela  24-01-2008

In navolging van Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal en vooral ook Spanje, hebben vele Nederlandse huisgezinnen ook de stap genomen naar smaakvol en eenvoudig koken. Ofschoon men aanvankelijk aanhikte tegen de investering, blijken er nauwelijks nog barrières te zijn om tot de aanschaf van deze moderne keukencomputer te komen.
De toename in het websitebezoek op www.thermomix-online.nl doet vermoeden dat de Thermomix niets aan populariteit zal inboeten. Een gemiddeld bezoekcijfer van 750 per maand is inmiddels heel gewoon.

Veel gezinnen zoeken dagelijks hun toevlucht tot de “gemakkelijke en snelle hap”. Niet dat men niet geïnteresseerd is in lekker en verantwoord eten. In een moderne huishouding is er gewoonweg weinig gelegenheid om lekker en gevarieerd te koken.
De misvatting was dat alleen De Chinees, de Pizza of de patatboer garant stonden om snel over iets eetbaars te kunnen beschikken. Vitaminen? Nog nooit van gehoord.
Zou men niet liever een meer verantwoord en gezond gerecht willen eten? Ook klaar in 30 minuten?

Een ander fenomeen is het lekker koken. Niet iedereen is in de wieg gelegd om culinaire hoogstandjes uit te voeren of om te experimenteren met gerechten. De Thermomix bewijst dat als iemand kan lezen en een knop kan indrukken, elke gast verrast kan worden met een bijzonder diner. Zelf gemaakt: om trots op te zijn.

Het begint allemaal met een vrijblijvende kookdemonstratie met een groep van geïnteresseerden door een deskundige Thermomix-contactpersoon. De Thermomix wordt uitsluitend via de contactpersoon verkocht. De gastvrouw bepaalt wat er wordt klaargemaakt, de consulent geeft de aanezigen de gelegenheid om de gerechten te koken. Het accent kan daarbij liggen op het gemak: de snelle hap. Ook kan de gastvrouw kiezen voor een meergangen menu, van vaak speciale gerechten. Gerechten die op de conventinele manier zoveel tijd en expertise vragen, dat er maar van wordt afgezien en wordt gewacht tot het eerstvolgende restaurantbezoek.

De koper van de Thermomix wordt begeleidt door middel van een speciaal receptenboek, dat via internet telkens met nieuwe gerechten wordt uitgebreid.
Het keukenwonder is zó degelijk van kwaliteit, dat de producent garantie geeft op alle onderdelen. Advies over het gebruik kan men ten alle tijden krigen via de consulent.

De Thermomix combineert op unieke wijze meer dan twintig kookkunsten en dit in een razendsnel tempo, zoals wegen, hakken, kneden, mengen, mixen, kloppen, snijden, malen, raspen, koken, stomen en houdt de tijd bij. Een keukencomputer ter grootte van een lux uitgevoerd koffiezetapparaat. Door de gebruiksaanwijzing en de handleidingen eenvoudig te bedienen door een ieder, zelfs door de heren of de kinderen.

De Thermomix 31 kost 1.078,52 Euro inclusief BTW.

Bezoek de website www.thermomix-onlie.nl en vraag om meer informatie, een demonstratie of schaf er gewoon een aan.