Quick Service Capelle Koeriersdienst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Industrieweg 12 , 2921 LB Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over Quick Service Capelle Koeriersdienst

Quick Service Capelle is een koerier die WEL zijn afspraken nakomt .

Wij beschikken over divere type's vervoermiddelen van luxe auto's, combo's, tot grote bestelbussen, waarvan enkele zijn uitgerust met laadklep met een maximale belasting van ca 400 kg. ook hebben we de mogelijkheid om lengtes tot ca 6 meter te vervoeren.

Sinds november 2005 werken wij nauw samen met ons zusterbedrijf De Pee Logistiek B.V. Zij hebben vrachtauto's zowel open als gesloten en zelfs met schuifzeilen en schuifdak. Zij hebben ook kraanwagens. De zwaarste is een 80 ton meter kraan met een jib en een lier, reikwijdte 27 meter. ideaal om een airco of dakkapel op het dak te zetten.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Couriers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland

Is Quick Service Capelle Koeriersdienst in Industrieweg 12, Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland 2921 LB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Opslag diensten in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Krimpen aan den IJssel Opslag per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland, 2921 LB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823682]