thyssenkrupp Encasa NV Trapliften en Huisliften

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Utrechtweg 99 , 2921 LN Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over thyssenkrupp Encasa NV Trapliften en Huisliften

thyssenkrupp Encasa NV uit Krimpen aan den IJssel is sinds 1953 één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse markt van trapliften, huisliften en plateauliften. In alle producten en diensten van thyssenkrupp Encasa spelen kenmerken als innovatie, kwaliteit, service en gebruiksvriendelijke technologie een grote rol. thyssenkrupp Encasa NV is een 100% dochteronderneming van het Duitse, beursgenoteerde thyssenkrupp AG.

thyssenkrupp AG is al meer dan 200 jaar leverancier van producten en diensten in zeer uiteenlopende sectoren, zoals de automobielindustrie, bouw en constructie, chemische industrie, energie, voeding, olie en gas, aerospace, mijnbouw en metaal, engineering, scheepsbouw en speciale voertuigen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Trapliften/
Twitter: https://twitter.com/tkencasa

Categorieën: Conveyors, Elevators, Hoists & Slings

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is thyssenkrupp Encasa NV Trapliften en Huisliften in Van Utrechtweg 99, Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland 2921 LN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Krimpen aan den IJssel Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland, 2921 LN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820906]