Vogelaar Hoveniers en Bestratingen B V

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van der Hoopstraat 32 , 2921 LR Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland

E-mail

Over Vogelaar Hoveniers en Bestratingen B V

Vogelaar Hoveniers en Bestratingen B.V.: Voor de tuin die bij u past!!

Wie zijn wij?

Wij zijn een dynamisch hoveniers- en bestratingsbedrijf, gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Met een team van zeer gemotiveerde en enthousiaste medewerkers bedienen wij onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers met veel plezier. En met vakmanschap! Veel klanten blijven bij ons terugkeren, omdat ze onze werkwijze en ons perfectionisme zeer waarderen. Wij nodigen u dan ook uit om dit vakmanschap zelf eens te ervaren.

Wat doen wij?

Op het gebied van tuinaanleg kunt u met ons alle kanten op. Van familietuin tot luxe tuin en van terrassentuin tot natuurlijke tuin, wij kunnen alle varianten voor u creëren. En we kunnen niet alleen uw tuin aanleggen, we kunnen hem ook voor u ontwerpen, renoveren en onderhouden. Ook geven wij u graag tuinadvies als u niet (helemaal) zeker weet wat u met uw tuin wilt. Want er kan zoveel! Wij geven u graag een kijkje in de wondere wereld van de tuinen …

Of het nou gaat om beplanting, schuttingen of bestrating, onze medewerkers hebben op alle fronten veel kennis en ervaring. U kunt er dan ook op rekenen, dat wij uw tuin en/of straatwerk vakkundig en met veel zorg en aandacht aanleggen. Wij gaan voor zeer tevreden klanten en zullen dan ook onze uiterste best doen om aan al uw wensen te voldoen en te zorgen dat alle werkzaamheden zeer vakkundig en netjes uitgevoerd worden.

Ook niet onbelangrijk: de nazorg, oftewel het tuinonderhoud. Wilt u dat uw planten, bomen en/of struiken in optimale conditie blijven? Wij hebben zoveel kennis van beplantingen en het verzorgen van alles wat groen is, dat wij er door middel van onderhoudsbeurten voor kunnen zorgen dat uw tuin er altijd picobello uitziet. Wist u dat niet alleen uw auto, maar ook uw tuin best een winterbeurt kan gebruiken? En dat u ons daarvoor kunt inschakelen?

Tot slot ...

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Landscaping & Gardening

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vogelaar Hoveniers en Bestratingen B V in Van der Hoopstraat 32, Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland 2921 LR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Krimpen aan den IJssel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Krimpen aan den IJssel Zuid-Holland, 2921 LR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816275]