Campervoet

Afdrukken

Is Campervoet incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: spartaveld 43 , 4142TC Leerdam, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Campervoet

Volkswagen camper huren? Centraal in het land. Voor iedereen die voor het eerst met de camper op reis gaat. WIl je reisverhalen lezen van onze trouwe huurders. Deze zijn te lezen op www.campervoet.nl/reisverhalen.
Lees hier vast een stukje uit het reisverhaal.

Eindelijk was het zover. Ons avontuur met de camper (Scover) en onze 2 zonen (6 &1) kon beginnen. Het plan was om naar Denemarken te rijden en voor het eerst onze zomervakantie hier door te brengen. Na een eerste natte en koude nacht op een camping in Nederland, keken we nog eens even goed naar de weersvoorspelling voor Denemarken. Het zou de aankomende 2 weken niet warmer worden dan 20 graden en heel veel regenen. Niet echt het weer waar we zin in hadden. Plannen werden kordaat gewijzigd. We reden dezelfde dag naar ons vertrouwde vakantieland, Frankrijk, daar waar het wel lekker weer zou worden.
Toch duurde het nog 4 dagen voordat we uit de regen kwamen. Het leek wel of de donkere regenwolken met ons mee op reis waren gegaan. Maar, O, wat waren we blij dat we niet een tent hoefde op te zetten in de regen of nog erger een natte tent in te pakken in de regen de volgende morgen!! Heerlijk, je zet de bus neer op een plek, even wat dingen uitvouwen en uitklappen en voila, we konden lekker binnen zitten en aan tafel eten met z’n 4-tjes en daarna lekker gaan slapen. Geweldig!

De rest kan je lezen op onze website. op www.campervoet.nl/reisverhalen.

Wij hebben dit jaar 1 camper verhuurd. En volgens jaar 2017 komen er 3 in de verhuurvloot.
Dit zij allemaal volkswagen bussen in topstaat. Ze komen bij ons pas in de verhuur als ze volledig opgeknapt zijn.

Maar ook de doorgewinterde kampeerders zijn te spreken over onze gemoedelijke service! Wij hebben Volkswagen camper van het type 1, 2 en 3 maar als er genoeg vraag is zal er ook een type 4 camper volgen.
Bij vragen kunt u ons altijd bellen tot 22.00 's avonds.

Kaart

Producten en diensten

trouwbus huren van Campervoet thumbnail

trouwbus huren

04-10-2016

trouwbus


Automaat Volkswagen t2 camper huren? van Campervoet thumbnail

Automaat Volkswagen t2 camper huren?

04-10-2016

Volkswagen Automaat camper huren


Vw bus trouwvervoer huren, Scover van Campervoet thumbnail

Vw bus trouwvervoer huren, Scover

04-10-2016

Wij verhuren klassieke VW campers waar we vertrouwen in hebben. Vw campers van het type 1 2 en 3 verhuren we, als er genoeg vraag naar is gaan we ook een Vw T4 verhuren. kijk op www.campervoet.nl vo…Andere diensten in de buurt van Leerdam Zuid-Holland

Is Campervoet in spartaveld 43, Leerdam Zuid-Holland 4142TC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Auto Huren diensten in Leerdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leerdam Auto Huren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leerdam Zuid-Holland, 4142TC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229363]