Automaat Volkswagen t2 camper huren?

Automaat Volkswagen t2 camper huren? van Campervoet

Door: Campervoet  04-10-2016
Trefwoorden: Dagje Uit, Weekendje Weg, Evenementen organiseren

Automaat camper huren, wij verhuren als enigste camperverhuurbedrijf in Nederland een Vw bus met automaat waar je zelf mee op vakantie mag van het super gewilde type 2 . www.campervoet.nl/berty Deze automatische retro bus wordt verhuurd voor een lage prijs. Berty is donkerrood met wit en komt in 2017 beschikbaar voor de verhuur. Trouw met ons busje en maak de blits op jullie bruiloft! Bij vragen mogen jullie altijd bellen tot 22.00 'savonds!

Trefwoorden: Automaat camper huren, automatische retro bus wordt verhuurd voor een lage prijs, Camper Huren, Camper huren Asperen, Camper Kopen, Camper Verhuur, Camper Verkoop, camperverhuurbedrijf in Nederland een Vw bus met automaat, Dagje Uit, Evenementen organiseren, Online Booking, Thema Feesten, Trouw met ons busje, Trouw met ons busje en maak de blits op jullie bruiloft!, Weekendje Weg, www.campervoet.nl/berty,

Andere producten en diensten van Campervoet

trouwbus huren van Campervoet thumbnail
04-10-2016

trouwbus huren

trouwbus


Vw bus trouwvervoer huren, Scover van Campervoet thumbnail
04-10-2016

Vw bus trouwvervoer huren, Scover

Wij verhuren klassieke VW campers waar we vertrouwen in hebben. Vw campers van het type 1 2 en 3 verhuren we, als er genoeg vraag naar is gaan we ook een Vw T4 verhuren. kijk op www.campervoet.nl voor meer informatie.