Puper Hoveniers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Techniekweg 13 , 4143 HW Leerdam, Zuid-Holland

E-mail

Over Puper Hoveniers

Puper Hoveniers bestaat sinds begin 1993 en is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van alle soorten tuinen zowel voor de particulier als het bedrijfsleven, waarbij creativiteit, exclusiviteit en kwaliteit centraal staan. Met vakkundig personeel en kwaliteitsmaterialen voeren wij alle voorkomende werkzaamheden in uw tuin uit zoals: grondwerk, bemesting, sierbestrating, beschoeiingen, vlonders, pergola's schuttingen, vijvers, verlichting en natuurlijk de beplanting.

Als hoveniersbedrijf zijn wij voornamelijk werkzaam in de regio Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht. Veel klanten komen uit Leerdam en omgeving. Ook hebben we klanten in en rond Gorinchem, Geldermalsen, Culemborg, Vianen, Zederik, Lingewaal, Nieuwegein, IJsselstein en verder weg. Woont u buiten de genoemde plaatsen, dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Welke wensen u ook heeft, voor alle werkzaamheden in en om de tuin bent u bij Puper Hoveniers aan het juiste adres.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

29-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Gardeners

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Puper Hoveniers in Techniekweg 13, Leerdam Zuid-Holland 4143 HW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leerdam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leerdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leerdam Zuid-Holland, 4143 HW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3744042]