reactie op opening

Door: Top Floors  12-12-2006
Trefwoorden: Service, Vloeren, Kwaliteit

Sinds maart 2006 is Top Floors in Leerdam geopend. Deze Topzaak verkoopt en plaatst harde vloerbekleding in de breedste zin van het woord. Massief houten vloeren, laminaat, lamelparket, tegels en natuursteen behoren tot het assortiment. Na een feestelijke opening is het bedrijf begonnen met drie medewerkers maar al snel moesten er meer vakmensen worden aangenomen. Ze werken nu met 9 mensen, waarvan er 6 continu in de buitendienst werken. Op de vraag hoe deze uitzonderlijk snelle groei mogelijk is blijkt het antwoord duidelijk: “Top Floors heeft een groot assortiment en geeft een eerlijk advies aan al haar klanten. We verkopen geen rommel maar uitsluitend kwaliteitsmerken zoals Quick-Step en Alloc laminaat; massief hout uit eigen inkoop en productie en de beste vloertegels die er in Europa zijn te krijgen. Ook verkopen ze onderhoudsmiddelen van Trip-Trap en Osmo. Ze werken uitsluitend met lakproducten van Sigma, omdat er op de huidige markt niets beters te koop is! De gediplomeerde parketleggers en natuursteenbewerkers zijn allemaal in loondienst bij Top Floors en zodoende wordt uw vloer altijd rustig en zorgvuldig geplaatst. Bovendien weet u precies waar U aan toe bent want vooraf wordt altijd een duidelijke en gespecificeerde offerte gemaakt en met U besproken. Dit is vanzelfsprekend gratis en geheel vrijblijvend.

Top Floors verkoopt haar producten ook tegen nog scherpere prijzen via www.topfloorsdirect.nl. Omdat het bestellen en betalen via internet aanzienlijk minder kosten met zich meebrengt en we minder werk hebben aan de z.g. “After Sales” kunnen de internetprijzen nog aantrekkelijker zijn dan in de winkel. Internetbestellingen kunt u bij Topfloorsdirect veilig betalen met I-deal of andere veilige betaalmethoden maar er moet altijd een aanbetaling worden gedaan.”
Top Floors is echt een aanwinst voor de gehele regio. Dat vinden niet alleen hun vele klanten; dat vinden wij ook!
Top Floors is gevestigd aan de Techniekweg nr. 15 in Leerdam. Kijk op www.topfloors.nl voor de routebeschrijving. Het telefoonnummer is 0345 622843.

Tweede kerstdag geopend van 11.00 to 16.00 uur!

Trefwoorden: Eiken, Kwaliteit, Laminaat, Massief, Service, Vloeren

Contact Top Floors

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share