St. Petersburg, incentive naar Rusland

St. Petersburg, incentive naar Rusland van Univent B.V.

Door: Univent B.V.  01-11-2012
Trefwoorden: Travel, Evenement, Bedrijfsuitje

Ruim 5 jaar heeft u ervoor nodig indien u elk kunstwerk van de Hermitage in St. Petersburg gedurende 1 minuut zou willen bewonderen. Zonder pauze te nemen!

En, wist u trouwens dat St. Petersburg niet vernoemd is naar haar oprichter, Peter de Grote? De stad verleent haar naam aan de Heilige Sint Peter.

Genoeg feiten over St. Petersburg. Indien u echt iets speciaals wilt ondernemen met uw gasten dan kan Univent u de tweede stad van Rusland van harte aanbevelen. Ongekend groot en betoverend mooi.

Natuurlijk mag een bezoek aan de Hermitage niet ontbreken. En na dit bezoek stapt u op een hovercraft en binnen 50 minuten stapt u uit bij Peterhof, het Versailles van het Noorden. Een gigantisch landgoed met fantastische fonteinen.

St. Petersburg is een zeer geschikte stad voor uw conferenties. De stad telt een aantal fantastische 5-sterrenhotels waarvan het uit 1912 stammende, art-deco gestyleerde, Hotel alom beschouwd het mooiste is. Het beschikt over een aantal geweldige meetingzalen.

Van medio mei tot en met eind juni geldt in St. Petersburg het hoogseizoen. In deze periode zijn de tarieven vrij hoog. Omdat Univent over zeer goede Russische contacten beschikt, kunnen wij voor u toch een onvergetelijk programma samenstellen. En als u buiten het Russische hoogseizoen wilt reizen dan zijn de tarieven erg interessant.

Trefwoorden: Bedrijfsuitje, Buitenland, Congres, Evenement, Events, Groepsreis, Toerisme, Travel, Zakenreis

Andere producten en diensten van Univent B.V.

Mallorca, Spanje, teambuilding en incentives van Univent B.V. thumbnail
01-11-2012

Mallorca, Spanje, teambuilding en incentives

Mallorca is een oord waar zowel liefhebbers van luxe als cultuurfreaks en levenskunstenaars zich geheel thuisvoelen. De parel van de


Citygame Urban Survival. Overleef de stad. van Univent B.V. thumbnail
01-11-2012

Citygame Urban Survival. Overleef de stad.

Survivallen kunt u tegenwoordig niet alleen meer in de Belgische Ardennen. Speel de Urban Survival citygame en start uw overlevingstocht


Schitterend Porto voor incentives & events van Univent B.V. thumbnail
29-10-2012

Schitterend Porto voor incentives & events

All-inclusive, Flexibel, Ervaren, Origineel, Ook andere steden in Portugal mogelijk.


Marseille voor events & incentives van Univent B.V. thumbnail
29-10-2012

Marseille voor events & incentives

Origineel, Scherp tarief, Creatief, Incentive, Frankrijk, Ook andere steden mogelijk, All-inclusive


Teambuilding rond Kerstmis van Univent B.V. thumbnail
29-10-2012

Teambuilding rond Kerstmis

Origineel, Flexibel, Populair, Betaalbaar, Teambuilding, Overal in Nederland, Buitenland ook mogelijk, Kerstmis, Bedrijfsuitje