Uw eigen Veilinghuis

Door: Univent B.V.  03-06-2011
Trefwoorden: Teambuilding, Events, Congres

In het Veilinghuis worden geen antieke voorwerpen en Oude Meesters geveild. In plaats hiervan worden de rechten geveild om zoveel mogelijk geld te verdienen. Elk team duikt in de rol van Trader. De teamleden worden samengebracht om het onoplosbare op te lossen en het onmogelijke te realiseren. Het team dat haar rechten het beste ten uitvoer brengt, heeft het slimste geïnvesteerd.

Teams ontvangen een veilingcatalogus en een startkapitaal. In de catalogus staan diverse activiteiten, bijvoorbeeld: een gecompliceerd constructieproject dat een hoge investering vereist maar ook een geweldig rendement oplevert of een communicatiebericht die minder risico maar waaruit ook een lager rendement zal komen. Ook teambuildings- en funactiviteiten komen aan bod! In overleg stellen we een geschikt activiteitenpakket voor u samen die onder de hamer gaan in Het Veilinghuis. Dit pakket kunnen we geheel relateren aan uw branche of bedrijf.

Na intensief overleg, waarin de biedstrategie wordt bepaald, vangt de veiling aan. Alle mogelijke veilingmethoden komen aan de orde. Om de verwarring nog groter te maken mogen teams ook allianties met elkaar aangaan terwijl andere teams zelfstandig bieden. Kortom, wie het slimst investeert heeft aan het einde van het evenement het meeste rendement verkregen.

Na afloop van de veiling verruilen de teams hun kleding voor een sportief tenue. Het aangekochte portfolio zal omgezet moeten worden in rendement. Of verliest men juist de investering als een opdracht niet binnen het juiste tijdsbestek of regels wordt uitgevoerd?

Wilt u teambuilding combineren met spanning en plezier maar ook de hersens van uw gasten laten kraken dan is Het Veilinghuis wat voor u!

Veilinghuis Facts:
*Duur: 4 tot 6 uur
*Inclusief veilingmeester en instructeurs
*Inclusief activiteiten, tweevoudig uitgezet
*Beschikbaar vanaf € 49,95 per persoon

Optionele extra's
*Vervoer van en naar uw locatie
*Food & Beverage arrangementen
*Hotelovernachting(en)
*Ondersteunende merchandise
*Digitaal uitnodigingstraject

Trefwoorden: Congres, Events, Strategy, Teambuilding

Ander nieuws en updates van Univent B.V.

03-06-2011

Naar Parijs? Speel Da Vinci Code Game

Univent's Da Vinci Code Game is een superspannende Parijse citygame, gebaseerd op Dan Brown’s beroemde bestseller, die verder gaat waar


03-06-2011

Country Sports Competition

Even weg uit uw stressvolle omgeving. Verlaat de gebaande paden en trek er met uw collega’s op uit. Tijd voor


03-06-2011

Kraak codes. Speel Relic Hunters

Wereldwijd speuren duizenden mensen intensief naar materiële overblijfselen van Heiligen. Deze jacht is al duizenden jaren oud en zal niet


03-06-2011

Teambuilding: Dragon's Den

Bent u moedig genoeg om de Dragons’ Den te betreden, om uw nieuwe concept te pitchen en om direct afgerekend


03-06-2011

Citygame Traveler Pursuit

De populairste & meest unieke manier om een stad in Nederland of Europa te leren kennen! Speel Traveler Pursuit. Teambuildend,