Anne-Marie Sikking Logopediepraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Arubapad 52 , 2315 VA Leiden, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Anne-Marie Sikking Logopediepraktijk

Logopediepraktijk Anne-Marie Sikking is sinds 1995 een begrip in Leiden. De praktijk is inmiddels uitgebreid met 3 locaties. Er zijn 6 logopedisten werkzaam.
De locatie " het Gebouw", in Leiden Noord is gelegen in een multidisciplinair centrum. Er wordt daar nauw samengewerkt met de kinderfysiotherapeut, het CJG, SPL, Jes Rijnland en de scholen.
De locatie Vondellaan is gevestigd in een gezondheidscentrum met verschillende disciplines. Er zijn altijd 2 logopedisten aanwezig. De locatie in Warmond is wat kleinschaliger maar ook daar kunt U voor vragen over spraak-taal-stem en gehoorproblemen terecht.
We zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en we beschikken over het nieuwste testmateriaal. Bij- en nascholing staat bij ons hoog in het vaandel om U de beste zorg te kunnen leveren.

Openingstijden

Ma - Wo
-
Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Anne-Marie-Sikking-Logopediepraktijk-1713707428906953/

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Anne-Marie Sikking Logopediepraktijk in Arubapad 52, Leiden Zuid-Holland 2315 VA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leiden Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leiden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Leiden Zuid-Holland, 2315 VA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825820]