Attachmate benoemt Michel van der Laan tot Sales Director Security Benelux en Nordics

Attachmate benoemt Michel van der Laan tot Sales Director Security Benelux en Nordics van Attachmate

Door: Attachmate  24-07-2007
Trefwoorden: Attachmate, Sales Director, Netiq

Leiden, 24 juli 2007 – Attachmate, aanbieder van softwareoplossingen op het gebied van host connectiviteit, systeem- en beveiligingsbeheer en PC-Lifecycle management, heeft Michel van der Laan benoemd tot Sales Director Security voor de Benelux en Nordics. In zijn nieuwe functie is hij eindverantwoordelijk voor de verkoop van de NetIQ security oplossingen in de Benelux, Scandinavië en de Baltische Staten.

De afgelopen vijf jaar is Michel werkzaam geweest als Sales Manager bij NetIQ dat in 2006 is samengegaan met Attachmate. Na de studie Bedrijfskundige Informatica aan de HEAO is Michel zijn carrière in 1989 begonnen als softwareontwikkelaar en hij heeft in 1993 de overstap gemaakt naar de commerciële softwaremarkt. Voor zijn komst bij NetIQ heeft hij ruime sales ervaring opgedaan in diverse functies bij Compuware en als Country Manager bij IONA.

“Bij de meeste organisaties staat security hoog op de agenda. Het is voor mij dan ook een grote uitdaging om in deze nieuwe functie de NetIQ oplossingen bij deze organisaties te positioneren en zo de verdere groei van Attachmate te bevorderen”, aldus Michel van der Laan. “Door intensiever contact wordt het mogelijk de behoefte van onze klanten en partners beter te begrijpen, waardoor we in staat zijn om ze te ondersteunen bij de security uitdagingen. Deze focus maakt het mogelijk om de NetIQ security oplossingen beter op de kaart te zetten, waardoor de positie van Attachmate als leverancier van deze oplossingen wordt versterkt en uitgebreid.”

-----------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Michel van der Laan, Sales Director Security voor de Benelux en Nordics.

Over Attachmate
Attachmate, eigendom van een investeringsgroep onder leiding van Francisco Partners, Golden Gate Capital en Thoma Cressey Equity Partners, maakt het IT organisaties mogelijk om hun bedrijfskritieke systemen beheerd, veilig en compliant beschikbaar te maken. Attachmate’s oplossingen omvatten host connectiviteit, systeem –en security beheer en PC lifecycle management. Onze doelstelling is om het organisaties mogelijk te maken applicaties beveiligd aan te kunnen bieden, service levels te managen en opgelegde regelgeving (compliancy) te kunnen garanderen door gebruik te maken van beschikbare kennis, geautomatiseerde processen en beveiligde connectiviteit.
Attachmate heeft het hoofdkantoor in Seattle en wereldwijd meer dan 86 vestigingen in 60 landen. Het Nederlandse kantoor van Attachmate staat in Leiden. Zie voor meer informatie www.attachmate.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730 of 06-52542475
[email protected]

Trefwoorden: Attachmate, Netiq, Sales Director,