Attachmate benoemt Richard Kroese tot Sales Director Benelux

Attachmate benoemt Richard Kroese tot Sales Director Benelux van Attachmate

Door: Attachmate  18-07-2007
Trefwoorden: Functie, Sales Director, Integratie Systeemmanagement

Leiden, 18 juli 2007 – Attachmate, aanbieder van softwareoplossingen op het gebied van host connectiviteit, systeem- en beveiligingsbeheer en PC-lifecycle management, heeft Richard Kroese benoemd tot Sales Director Benelux. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de divisies host connectiviteit, integratie en systeemmanagement.

De afgelopen zeven jaar is Richard werkzaam geweest als Channel Manager bij WRQ, dat in 2005 is samengegaan met Attachmate. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het rekruteren van partners en het beheer van het partnerkanaal. In het verleden heeft hij ervaring opgedaan als Alliance Manager bij Compaq/HP.

“Het is voor mij een interessante uitdaging om in de functie van Sales Director Benelux invulling te geven aan de verdere groei van Attachmate”, aldus Richard Kroese. “Attachmate heeft mij de mogelijkheid gegeven de volgende stap in mijn carrière te zetten. Vooral de combinatie van sales en management in mijn nieuwe functie spreekt mij zeer aan. Door het toevoegen van steeds nieuwe producten aan ons klantportfolio is het in mijn functie telkens weer een uitdaging om het beste uit ons salesteam te halen.”

------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto van Richard Kroese, Sales Director Benelux.

Over Attachmate
Attachmate, eigendom van een investeringsgroep onder leiding van Francisco Partners, Golden Gate Capital en Thoma Cressey Equity Partners, maakt het IT organisaties mogelijk om hun bedrijfskritieke systemen beheerd, veilig en compliant beschikbaar te maken. Attachmate’s oplossingen omvatten host connectiviteit, systeem –en security beheer en PC lifecycle management. Onze doelstelling is om het organisaties mogelijk te maken applicaties beveiligd aan te kunnen bieden, service levels te managen en opgelegde regelgeving (compliancy) te kunnen garanderen door gebruik te maken van beschikbare kennis, geautomatiseerde processen en beveiligde connectiviteit.
Attachmate heeft het hoofdkantoor in Seattle en wereldwijd meer dan 86 vestigingen in 60 landen. Het Nederlandse kantoor van Attachmate staat in Leiden. Zie voor meer informatie www.attachmate.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730 of 06-52542475
[email protected]

Trefwoorden: Functie, Integratie Systeemmanagement, Sales Director,