Harald Zeeman aangesteld als Channel Account Manager bij Attachmate

Harald Zeeman aangesteld als Channel Account Manager bij Attachmate van Attachmate

Door: Attachmate  26-09-2007
Trefwoorden: Systeembeheer, Softwareoplossingen, Channelmanager

Leiden, 26 september 2007 – Attachmate, aanbieder van softwareoplossingen op het gebied van host connectiviteit, systeem- en beveiligingsbeheer en PC-Lifecycle management, benoemt per 1 oktober Harald Zeeman als Channel Account Manager. Harald is in deze functie verantwoordelijk voor de indirecte verkoopstrategie in de Benelux.

Harald startte zijn carrière in de channelmarkt in 1988 bij Geo-Instrument. Inmiddels heeft hij al 18 jaar ervaring in de distributiemarkt en heeft hij diverse channelmanagement-functies bekleed. De afgelopen jaren heeft Harald, als zelfstandig consultant, ad interim functies vervuld bij verschillende bedrijven, zoals channel manager bij ThunderBYTE, managing director bij distributeur TSP, channel manager bij Utimaco Safeware en algemeen directeur bij Micro Assist.

Harald Zeeman: “In mijn laatste functie lag de nadruk meer op operationeel management dan op channelmanagement en miste ik de betrokkenheid bij het primaire proces. Bij Attachmate kan ik een bijdrage leveren aan het nieuw te ontwikkelen distributiemodel van de organisatie. Ik vind het prettig om deel uit maken van een enthousiast team van gekwalificeerde collega’s en samen het zelfde doel na te streven. De channelmarkt is commercieel en politiek gezien een uitdagende markt. De IT-markt verschuift van het traditioneel aanbieden van puntoplossingen naar het aanbieden van samengestelde ‘managed services’. Daar spelen zowel channelpartners als Attachmate een belangrijke rol in.”


----------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Harald Zeeman, Channel Account Manager, Attachmate

Over Attachmate
Attachmate, eigendom van een investeringsgroep onder leiding van Francisco Partners, Golden Gate Capital en Thoma Cressey Equity Partners, maakt het IT organisaties mogelijk om hun bedrijfskritieke systemen beheerd, veilig en compliant beschikbaar te maken. Attachmate’s oplossingen omvatten host connectiviteit, systeem –en security beheer en PC lifecycle management. Onze doelstelling is om het organisaties mogelijk te maken applicaties beveiligd aan te kunnen bieden, service levels te managen en opgelegde regelgeving (compliancy) te kunnen garanderen door gebruik te maken van beschikbare kennis, geautomatiseerde processen en beveiligde connectiviteit.
Attachmate heeft het hoofdkantoor in Seattle en wereldwijd meer dan 86 vestigingen in 60 landen. Het Nederlandse kantoor van Attachmate staat in Leiden. Zie voor meer informatie www.attachmate.com

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730 of 06-52542475
attachmate@marcommit.nl

Trefwoorden: Beveiligingsbeheer, Channelmanager, Pc-lifecycle Management, Softwareoplossingen, Systeembeheer,