Koert Krouwel aangesteld als key accountmanager bij Attachmate

Door: Attachmate  16-12-2008
Trefwoorden: Software, Security, Personalia

Alphen aan den Rijn, 16 december 2008 – Attachmate, aanbieder van softwareoplossingen op het gebied van host connectiviteit, systeem- en beveiligingsbeheer en PC-Lifecycle management, heeft Koert Krouwel aangesteld als key accountmanager. In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van relaties met de key accounts van Attachmate. Hierbij ligt de focus niet alleen op IT, maar zeker ook op de businessbehoeftes van de klant.

Koert is de afgelopen jaren werkzaam geweest binnen de IT-industrie met een focus op de financiële markt. Zo was hij onder andere accountmanager bij SUN Microsystems waar hij verantwoordelijk was voor de key accounts binnen de financiële dienstverlening. De expertise die hij hier heeft opgedaan sluit naadloos aan op zijn nieuwe functie bij Attachmate.

“Security en Compliancy zijn vanwege vele externe wetten en regelgevingen als SOX en Code Tabaksblat, essentiële onderdelen geworden van de business. Een CXO kan, door niet compliant te zijn, persoonlijk verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele schade die dat oplevert”, aldus Koert. “Hier kan Attachmate helpen door de processen binnen de organisatie te standaardiseren, automatiseren en te beveiligen, zodat compliancy en security binnen een organisatie realiteit worden. Het is mijn taak om deze oplossingen niet alleen met IT-afdelingen, maar ook met andere afdelingen binnen de organisatie te bespreken.”

--------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Koert Krouwel, key accountmanager bij Attachmate.

Over Attachmate
Attachmate, eigendom van een investeringsgroep onder leiding van Francisco Partners, Golden Gate Capital en Thoma Cressey Equity Partners, maakt het IT-organisaties mogelijk om hun bedrijfskritieke systemen beheerd, veilig en compliant beschikbaar te maken. Attachmate’s oplossingen omvatten host connectiviteit, systeem- en security beheer en PC lifecycle management. Onze doelstelling is om het organisaties mogelijk te maken applicaties beveiligd aan te kunnen bieden, service levels te managen en opgelegde regelgeving (compliancy) te kunnen garanderen door gebruik te maken van beschikbare kennis, geautomatiseerde processen en beveiligde connectiviteit.
Attachmate heeft het hoofdkantoor in Seattle en wereldwijd meer dan 86 vestigingen in 60 landen. Het Nederlandse kantoor van Attachmate staat in Alphen aan den Rijn. Zie voor meer informatie www.attachmate.com.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
035-5822730 of 06-52542475
attachmate@marcommit.nl

Trefwoorden: Personalia, Security, Software